Шановні Львівські товариші, останнього з"їзду до нас в гості приїзджав наш і Ваш одноклубник роl, який і задав нам питання, а чому на Київському сайті нема Львівської гілки? тему про обговорення було створено, і ми запрошуємо Вас висловити свої думки http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=15527&forum=8
думаю тому що в львівського клубу є свій форум.. сенс сидіти і на українському і на львівському.. я маю наувазі не технічні форуми.. хоча чим більше спілкуюсь з різними людьми з різних клубів прихожу до висновку що один всеукраїнський клуб зі своїм сайтом і адміністрацією є набагато зручніше і цікавіше ніж багато самостійних..
Не кажи.... сенс все ж таки є, на українському форумі тусується багато цікавих та досвічених людей. Особисто для себе я там почерпнув багато інфо.
Для чого там львівська гілка, а у нас київська? Багато із нас і без того при потребі ходимо на сайт київського клубу, а вони, коли хочуть, заходять до нас. Раз уже пішла така жара, то треба об"єднувати два сайти в один, але це якось геть не по-українському У нас де два сайти, там три адміна
??? ДРУЗІ!!! не треба нічого ділити, Ваш сайт як працював, так і буде працювати, просто питання було задане учасником Львівського форуму і я на свій розсуд розмістив пропозицію про Львівську гілку на Київському форумі, яка знайшла підтримку в киян. я не закликаю все зімкнути все на Києвському форумі, Ваш форум також дуже популярний в киян, про що свідчить немала кількість київських учасників
.... золотые слова...., но давайте определимся.... солидарность наших клубов есть - на подьем мы оба тяжелые - доказано нашей поездкой ( я - хозяин чудо-рыбы) был вопрос - прозвучал ответ....
клубами ми вже дружимо, можемо ще сайтами дружити. Як щодо інформерів? У вас наш, у нас ваш. так ніхто і не каже ділити, просто не розумію який сенс киянам іти у спеціальний розділ до нас, а нам у спеціальний розділ до вас? Ви ж сюди мабуть ходите не для того аби спілкуватися між собою, а щоб спілкуватися з нами! Так само ми ДО ВАС в гості ходимо і ізолювати нас там в окрему кімнату не треба, ми ітак щодня мармизи (пардон, аватари) один одного тут бачимо
Львовская ветка заработала ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ!!! http://www.vwclub.org.ua/modules/newbb/viewforum.php?forum=27 , ждем Вас
До Київа від мене 550 км. До Львова від мене 1100 км. Але тут мені комфорніше, бо багатьох знаю і є багато друзів на цьому сайті. Так, я зареєстрован і в україньському клубі і дуже давно, але буваю там набагато менше. Тому я двома руками за те, щоб дружити форумами, а от Львівська гілка на тому форумі ІМХО - ЗАЙВА!!!
вона може і не зайва, просто той, хто це придумав, так і не захотів чи не зміг пояснити, для чого вона потрібна От я в упор не розумію - мені тепер не можна писати в інших розділах того форуму? Чи тепер ми маємо всіх киян тут загнати в окремий розділ і хай собі там маринуються?
Свого часу також не розумів:чому нема західної гілки на всеукраїнському форумі?!На данний момент,думаю,львівский ВВклюб не потребує дублювання,і є досить самостійний,а в багатьох випадках(ІМХО)є більш близький(не в плані географії)!