Добрий день друзі. Мене цікавить питання наступного характеу, в мене є родичі за кордоном, вони кажуть що можуть мені пригнати будь-яке авто, но я хочу у вас запитати мені його прийдеться розмитнювати чи можна якось зробити так щоб я без проблем їздив на не розмитненому авто, припустим виписати мені довіреність чи ще щось, а то розмитнювати не дуже хочеться так як ви самі знаєте чому.
А. на інваліда Б. позбутись українського паспорту і їздити як іноземець рік по україні Г. їздити в ролі транзиту, але забити на 5/10 днів.. Це якщо машина дешева
купити шось просте і надійне з укр реєстрацією, а потихеньку збирати на шось краще і чекати, поки вступимо в ЄС ))
Дивлячись яке авто, зара можиш собі спокійно взяти т5 і розмитнити. Це буде без всяких проблем, чим робити на інваліда і так далі. Краще так. Та і я не думаю що розмитнити течіка за 1900 баксів це дорого
Цікаво, якщо течик 5 коштує в європі 8-9 тис євро, то скільки буде коштувати він в Україні після всіх податків?
Я, думаю, що то "спамер", або "козачок".... Скоріш всього, що не відповість (АРГУМЕНТОВАНО) він на це питання.
сталася проблема з електрикою в3 пасат 1.8.завів машину їхати з роботи додому почали глючити спочатку щиток приборів потім вмер патіфон потім габарити і світло фар.приїхав до хати без взагалі без світла. Хотів завести ще раз лампочки на щитку приборів горять а при повертанні ключа ніякої реакції.Відкрив капот знайшов відірваний дротик синього кольору який йде в парі з червоним до генератора.прикрутив його на місце але чуда не сталося.Люди підкажіть щось толкове бо біда
Провірь спочатку чи акумулятор заряджений. Машина не троїла коли вже все погасло? Чому питаю. Було таке на джигулику. Спочатку приборка, Потім фари, а вже коли все погасло почала троїти. Тимпаче в тебе був відірваний дріт з генератора, згачить можливість те що акумулятор не заряджався. Постав інший акумулятор і попробуй завестись. А вже потім дивись по контактній групі і так далі. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
незнаю точно як в пасатах, але напевне той синій дротик іде до панельки на лампочку розрядки АКБ. коли ти заводиш авто на ньому появляється + і лампочка гасне, коли авто не заведене + нема мигає лампочка на акумулятор. Так в голфах)
той дріт іде грубо кажучи до салону але він був обірваний і лампочка зарадки на панельці поводилась як завжди-при включеному запалені горіла а коли заводив гасла.правда не знаю скільки часу був обірваний той дротик
всеодно провірь заряд акумулятора, а дріт мабуть від тієїж лампочки зарядки, провірь це а потім будеш відштовхуватись від іншого