моя машина VW Golf IIІ має дуже низьку посадку, хочу її підняти, як це зробити??? поміняти стійки, пружини,чи що??? будь-ласка порадьте хто чим може!
Відповідь: прохання Якщо не помиляюся, найпростіший спосіб-гумові проставки під пружини, які можна знайти на базарах. Але я би це не робив, адже машина від цього робиться менш безпечною.
Відповідь: прохання нафіга уродувати GTI підставками??? :evil: купити собі CL і не парити собі голову і не псувати заводський тюнінг :!:
Відповідь: прохання Думаю дешевше купити підставки ніж переоформляти авто. 2 Богдан -ця тема вже обговорювалась, користуйтесь пошуком. В двох словах ставите вищі пружини або підставки під пружини.
Відповідь: прохання Саня Барынофф просто поміняв ходову (пружини і аммо) на звичайні. Машина стала явно вища. ПС а що за гті 1,9 ??? наскільки я знаю то це дизель. Так?
Відповідь: прохання непотрібно гольф піднімати. задумайся для чого воно тобі, я от хотів підняти , перечитав форум і зрозумів що всі хочуть занижати авто, от я сидів і думав а нафіга тоді піднімати як у мене все готово і гольф занижений.
Відповідь: прохання Міша, ти колись бачив ГТІ на рідній спорт ходовій? Якби бачив то так би не казав. Дно з бампером цепляє все підряд по Львову, любу виступаючу рельсу і криволежачий камінь! ну на трассі без питань - просто супер.