ПТВ в головній фарі - це не ПТФ?

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Shaggy, 22 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Шось ти собі придумуєш... ПТФ просто світять широко і низько на землю. Сам знаєш на дальньому в туман ше гірше видно.
    Так от в мене ПТФ стоїть під лінзами ближнього, світять широко і дуже низько. І вмикаються в салоні кнопкою ПТФ оригінальною з заводу, так шо ніхто нічого не вигадував.

2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ок, не буду тут смітити, поясню тобі в ВК або подзвоню :)

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Давай, тепер пояснюй тут. Може на заводі ВАГу люди тупі сидять і не знають що таке протитуманна фара.

Я тобі поясню те що знаю я. ПТФ мають бути жовтуватого світла, що їх вже може сильно відрізянти від ближнього з ксенонами поза 5000К наприклад.
    Також вони мають бути направлені вниз і мати чіткий відсік верхньої лінії пучка світла. а також мають світити більше в ширину, щоб бачити в умоваг поганої видимості.

В мене це реалізовано лінзою і стоїть ПТФ в головній оптці і німцмці так само це прозвали ПТФ. Кнопка включення ПТФ вмикає саме їх, і інших в мене штатно немає. В 100ках не з лінзованою оптикою ПТФ були в бампері.
    Ось що пише вікіпедія з цього приводу: http://ru.wikipedia.org/wiki/Противотуманная_фара

• Подобається Подобається x 1
  4. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    КІТ, в тих аудюхах ПТФ знаходяться в блоку фар головного світла (причому з заводу), а не окремо в бампері чи решітці, як ми то привикли бачити на машинах

5. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    На В5 так само, але тут вони включаються тільки при вкл. ближнього світла.

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    +1 В Вольво в тих великих чемоданах, ПТФ також в головній оптиці

7. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    exalto, взагалі-то і на габаритах теж вмикаються...

А компонування ПТФ є трьох видів: в бампері, в головній фарі ( з заводу так іде) та просто їх немає :mocking:

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    оу, класну тему створив, Шег :)

і цим все сказано

такі да

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А нащо ця тема? Щоб похвастися, що у когось птф є в головній фарі???
    Чи для того щоб доказати комусь, що таке птф може замінником дхв чи ближнього світла???
    Якщо перше, то нема проблем, якщо друге, то ти неправий!

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    тема про те, що ПТФ таки буває в головній оптиці і про те, що таким чином можна намахати ДПС-ників, ввімкнувши ПТФ замість дальнього. при цьому не ввімкнеться купа зайвих ламп вдень - задні габарити, купа лампочок в панелі приладів

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Намахати це навряд..:) думаю вони можуть відрізнити ближнє від птф. Тільки хто забороняє в момент зупинки протягнути пару метрів і включити ближнє:) А взагалі яка різниця чи птф, чи ближнє, обидві беруть по 55вт. Інша справа, в кого ксенон стоїть і не хоче його даремно палити, може включати птф.

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ви вже й тут розсусолюєте :)

тема створена для того, щоб довести Коту, що існує ПТФ в головній оптиці. крапка

Шег, закрий тему. хай вона висить як ФАК'ю

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Амінь!

Для всіх: Я не раз писав, що постійно їжджу з ввімкненим ближнім всюди і завжди.
    Я не економлю на лампочках і на напрузі.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)