Народ, може хтось має, може хтось знає де купити можна. Потрібне рідне радейко з 21ї волги! Буду вдячний за надану допомогу у цій справі)))
недавно знайомий шукав,казав знайшов на кривчицях там на колі з протилежної сторони П.С. це трішки не по темі ніхто не пробував на Б3 ставити волговску антену? там механізм кланий антена з моторчиком з салону висуваєш і складаєш не потрібно вилазити з авто))))
Подивись тут http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=35&t=15654 там в дописах відписують що це від волги, але сам я незнаю
Shaggy, це не радіо з 21-ої Волги. Повір, я виріс у ній. Там специфічна конструкція пердньої панелі, щось типу тих касетних магнітофонів "Ferari" які продавались на початку 90-х. Ручки регуляторів дуже цікавої форми виконані із світлого пластику під кість. http://www.autocentre.ua/ac/09/17/images/14/Volga-Elektro-(13).jpg
Вот блін... а похоже)))) Ніде найти не можу... срака((( Один друзяка хоче по максимуму відновити рарітєт оцей: Тачка зло!
як на перший погляд вона в досить пристойному стані. Рідкісне експортне виконання. Широке хромоване обрамлення по по лобовому склі та продовження на дверях. Невистарчає хромованих стрілок по верху пердніх і задніх крил. Зеркало на крилі забрати нафіг! Ну і питання по коьору! В гаражі лежить купа запчастин до Волги. Навіть є нова в папері коробка 3-ох ступенева з переключенням на рульовій колонці.
Нашо такий колхоз, є автоматична антена BERU, собі поставив на мк1. Включаєш радіо, антена висувається сама, вимикаєш радійо вона падла сама сі ховає.
Та вона дійсно ше в досить пристойному стані, але вже потроху розбирається і буде іти на підварочку. Колір залишиться такий самий, але перефербовуватись і підхромовуватися буде вже згодом.
Мужики, ну шо за фігня)))) Я тут ващє радєйко шукаю, причому серйозно шукаю, а ви тут про антени)))) Але то таке піднімайте тему))) Хай світиться може хтось побачить))
Мені здається непоганий варіант пройтися по дворах - найти Волги 21 - знайти їхніх хазяїв в цих же будинках і спитати-купити. Біля магазину Карпати роками стояла 21 Волга наприклад.
Ага))) Чувак мені вчора якраз казав шо бачив десь на любінській волгу... Шукав власників, жодного не знайшов.