Рагулі, або деградація суспільства

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем Донецкий, 14 кві 2012.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-chyxLedksI[/youtube]
    Цікаво, чи через років 50 Мазепу від Бандери відрізняти будуть?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5oNE3FCjAHY[/youtube]

Останнє редагування: 14 кві 2012
    • Подобається Подобається x 1
  2. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5oNE3FCjAHY[/youtube]

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Останнє редагування модератором: 14 кві 2012
  4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Слів нема... Але можна сказати шо передача зроблена на заказ... Шоб розколоти наші могутні береги українські і посіяти чвари як на заході так і на сході.... Так і почати великі переговори на цю тему у клубі.... Шов маст гов он... або ше краще закрити цю тему чим по скоріше)))

5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    В жодному разі неможна закривати
    От дай мені відповідь -чому я знаю коли і хто заснував Львів? А місцеве рагульме - ні, і ці люди сміють себе називати галицькими патріотами?

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ти дійсно віриш в те, що львівські рагулі в тому плані чимсь відрізняються від донецьких, київських чи московських?

Так, це сумно, така ситуація із освітою в пост-радянський період. "Нас всех учили по немногу чему-нибудь и как-нибудь"

7. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Судячи з відео на Галицькій Землі тусується не мало всяких приїхавших деградуючих рагулів:lol::lol::lol:

• Подобається Подобається x 2
  8. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Видно ми все таки не одна і та ж країна... Якщо вишиванку називають - роспашонкою а українську мову - "поганою"...
    ГАНЬБА

9. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ну да, по історії тут було жидівсько-ляховське князівство

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    В радянський час кожна дитина знала куди мають летіти наші ракети)))). Історію і географію всі знали.

11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ну так воно живе і процвітає, навідміну від територій захоплених і переселених московією...
    і я б зовсім не проти перенести границю від "жидівсько-ляховське князівства" чуть вглиб західних областей шоб назавжди забути про подарок жителів Донбаса!!!

12. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    мені здалось чи хтось буде битись тут а?

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Так ніхто ж не прийде, збирати тут драку рівнозначно сподіванням, що "Карпати" виграють Евро 2012

14. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    а шо наш брат завжди має бути толерантним? і терпіти образи? нам їх кидають а ми хаваєм...
    Тут вже не до сміху...

15. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    в першому ролику лише датою приєднання Львова і з перекладом з польської мав проблему,і я рузумніший за більшість там чим здивований
    2 Пікасо як на мне отстой, хоча для рагуликів.
    3 ця програма сама по собі брєд,і щераз показує бидлу з чого брати приклад,недивлячись на географію

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    я цілком згоден і написав про це в першому своєму повідомленні але ж дехто спеціально виставляє такі тема для обговорення...

17. kym

kym Аксакал

a 100
    От Рожденний в СеРеСеРі якраз таке і може зморозити..))))))
    Чого ви всі переполошились і де ви тут побачили рагулів... і взагалі що означає визначення рагуль.... Нормальні пацани дівчата..Хтось прикалується хтось щось знає.... хтось чогось не знає хтось..... попив чаю і не розуміє що говорить.
    Якщо піднімати питання в якому регіоні України освідченніші люди то існує статистика Міносвіти по результатах тестування де приблизо 70% усіх хто набирає найбільше балів з Заходу України і це ні для кого не секрет. Те що рівень "культурності" на сході і на захді відрізняється в рази - це наслідок СеРеСеРівського режиму і треба це якось пройти і не робити з цього проблему. За нормальної влади це процес ішов би швидше , а так буде трохи довше, але все вирівняється.

18. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    щось я не розумію з чого тут така перепалка. Відео- це підбірка найбільш недолугих відповідей(бо вони смішні і роблять рейтинги), яка розбавлена правильними відповідями, щоб не здавалося, що все підібрано..
    якщо говорити про Схід-Захід, то Кум досить логічно все сказав про рівень.
    якщо говоримо про громадян України, мене більше бентежить Схід і Південь. ВТФ як жити в країні і не володіти державною мовою і називати її селянською або ж ослячою...чому я приїжджаючи в Дніпро або в Донецьк повинен переходити на кацапську мову, щоб вселитися в номер готелю, як можна казати, що нах нам незалежність хочемо в Росію(так і хочеться сказати так валіть туди разом з презіком і його свитою(але ти співчуваєш тим людям за їх незнання і вони ж Українці побратими і стримуєш себе мовчиш(навідміну від наших міністрів, які в прямому ефірі заявляють про поділ України і їм це сходить з рук) )), про героїв я взагалі промовчу...

19. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Про рагулів.
    Рагуль - це тупа, жадібна, заздрісна людина, яка вважає себе самим мудрим і незамінимим. Рагуль - тицяє пальцем в іншого і каже - "оце рагуль", а я - пуп Землі !
    Рагулі є в кожному етносі, народі, громадянському суспільстві.
    Я 5 років пропрацював у Норвегії пліч-о-пліч з поляками, литовцями, норвегами і українцями. Я сам українець. Саме прикро те, що рагулів серед українців найбільше !

Про деградацію.
    Дуже відносне поняття. Творчість художників початку 20століття, художники кінця 19століття вважали деградацією. Я думаю, всі знають про творчість яких митців йдеться. Взагалі, тема про деградацію суспільства, дуже об'ємна, і обговорювати її можна дуже довго.

Про жидів і ляхів.
    Дай Бог, нам українцям, побудувати таке суспільство, яке побудували євреї в Ізраїлі, чи поляки в себе.

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тут ітак все зрозуміло шо це свідомо відібрані неправильні відповіді. Таких відео і про Київ і про Львів, Донецьк, Харків, запоріжжя і тд.. повний ютуб... Статистистика свідчить, що на заході України люди більш освічені ніж на сході. Цікаво мені чи усі донеччани нають хто заснував Донецьк, усі харківчани про Харків і т.д...
    Про рагулизм - зайве. Не рагулі, матом не гнуть, між зуби хаклями не цвиркають...
    Щодо 2го відео. У всьому світі люди ходять відпочивати, ходять у нічні клуби і на дискотеки. Модливо більшість туда і бидла ходить, але є ж і повна купа нормальних людей, які хочуть просто відпочити, випити, поковбаситися. І якщо в них питають визначні місця Львова на дискотеці, то кому в голову прийде говорити про Високий замок, чи там Домініканськи собор, про Чорну кам"яницю і т.д... Ну нісенітниця ж...
    Такі відео на форумах розвивають тіки ще більшу ворожнечу між заходом і сходом...

П.с. написав допис до прочитання 2ї сторінки. Кум все вірно написав!

П.П.С. Додати можу відео на тему:
    http://www.youtube.com/watch?v=gW6vuyeKRmc

Останнє редагування: 14 кві 2012

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)