За кружкой пива Мюллер спрашивает: - Скажите Штирлиц, а какой Ваш любимый фильм? - "Волга-Волга", хотел было ответить Штирлиц. Hо вовремя опомнился и сказал - Фольксваген-Фольксваген!!! І що, весь реберейдинг закінчився як в класиці - Посиділи, Попиз..діли, Розійшлись. А скільки емоцій було http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8778&page=6 http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8759&page=4 В мені кой хто даже флудера істреблял: І далі що?? Уже ніхто нікуда не біжить???!!!! Де концепції?? Перетворились в контрацепції?? Що було вирішено на з"їздах -- а ніху..я. Я з"їзди якогось дорожнього контролю більше людей приїзжає... Які в нас нові партнери клюбу?? А наклейки клюбні які в нас файні А нові дописи які інформативні і цікаві!!! Геть почитати немає що!!!! Тільки затерті часом і кліками темки річної давності))) Крилата фраза З"їзд - гавно як прогресуюча хвороба, вже вплотную підібралась до форуму, так що вже "Форум - гамно" Може вже почнемо щось робити, окрім як жарити сардельки і засирати місця проведення з"їздів лушпинням від семок??!! З повагою, Донецький Volkswagen Клуб. Форум
Щоб тема не заглохла і поки її не витерли, пропоную: 1. Лишити емблему як є. Надрукувати і всім роздати (при потребі за собівартість.) 2. Оскільки технічні питання вцілому добре висвітлені, закидати форум новинами ФВ, фотками раритетів, характеристиками і цінами нових авто. Буде що почитати. 3. Проводити з'їзди РІДШЕ, щоб це було свято. Дату узгодити наперед серед активних учасників. Може навіть у вихідний день. 4. Просити приїхати на кожнен з їзд хоча б по 1 представнику кожной моделі ФВ, щоб можна було пощупита, поприцінятись до інших машин, навіть проїхатись 100 м.
Артем, при всій повазі, не будь такий категоричний. Шкода буде, як тебе забанять . Ти теж щось пропонуй. Не треба критикувати за просто так. Раз форум ще існує, значить він потрібен і не такий вже він і Г... Хіби ми мусимо щось робити, щоб про нас всі чули, які ми круті? Форум це родина, ми тут для себе. Якщо ми активніше почнемо один одному допомагати в усьому, не тільки в автосправі - це головніше, ніж якісь там піар акції. Давайте вівисимо номера своїх телефонів і фото (щоб були доступні для тільки учаників), хто чим займається, хто в чому може допомогти. Щоб ми хоч віртуально були знайомі, може ми живемо поруч а не вітаємось?
Адміни нехай виділять місце, де кожен може про себе написати, додати фото. Посортувати то все по містах, вулицях... Типу
А я мабудь старий пердун - мені і так все подобається. Приїздити на з"їзди 2 рази в місяць, лузати насіння, слухати анекдоти, інколи на форум заглядати, дали наклейку - і добре, не дали б - теж би ніц не змінилось, і неважно що там зображено, аби ідентифікувалося з форумом і з"їздами :D Кардинального загнивання не видно, а прогрес... а що прогрес? він ніколи сам боком не проходить - все одно щось та й зачепить :D
Це безумовно прикольно... але все приїдається... чудово теж що дружні стосунки , намагаються підтримувати усі... але... оце сумно... ост. часом лише... куплю...шукаю... продам... і все(( почитати цікавого дійсно дуж мало... В житті на місці стояти нереально!!!! якщо не рухатись вперед,полюбому буде відносити в зворотню сторону... ІМХО. З повагою... думаю варто зав"язувати з практикою бану ,кожному,хто виступить проти затертого плину речей...
Які концепції нафіг?? Змінити лого форуму і добавити ауді??? Більше нічого не було. А тобі вони шо до того?? Ти взагалі на форум заходиш раз в місяць і напишеш тупо от такі теми, і нічо більше. Як колись починав. Так і є. Цікаві теми від Чортопхай, є що почитати, якісь новини. А не тіки про ремонти машин. Ну так чо ти сюда ходиш, раз тут гамно?)))) Було б гамно не заходив би і давно б забив. А в чому проблема?? Чим це погано? приїжжати тіки випалювати бензин, гуму і пончики крутити?? брєд, за шо не люблю всякі інші клуби бо вони збираються або тупо в кафе побухать, або тупо покататися і поревіти моторами. Бо всі помішані на тюнінгу. А тут просто любов до фольксвагена, без тюнінгів. В більшості наші машини не заточені на всякі гонки, а тіки для того шоб сраку возити. Тому якраз приємно приїхати поговорити, анекдоти порозказувати і історії цікаві. Хтось щось порадить, хтось допоможе не тіки словом, а й ділом, навідміну від деяких... Ти коли сам почав ту всю тему про ребрендінги сам шось запропонував??? Сам створив тему які всі тупі, і тіки ти шариш "как жить". А далі твої пропозицій конкретних не бачив, говорити "шось" можуть всі. П.С. І оті твої зірочки і крапочки в матюках як на мене матів не прикривають взагалі, навіть букви не попропускав. Як на такий форум можна ходити де матом гнуть?? Мене це дратує. В реалі одне, але в онлайні інше. не люблю читати матюки, це забирає багато часу і символів в повідомленні. Я б за таке як мінімум пару попереджень ліпив. П.П.С. Сорі, нічого особистого, просто задрало.
Згоден. Це ітак успішно робиться останнім часом завдяки Чортопхай. Ти і сам проявляй цю ініціативу, а не тіки говорити) А технічні питання не зникнуть це полюбому автофорум. Не згоден. Навіть частіше не всім виходить приїхати. А якшо рідше і тобі от ніяк не виходить то взагалі всі престануть збиратися. Та й сам пропустив бо не міг, а потім чекай місяць. Для мене і 2 раза в місяць це свято. Хто хотів той щупав, хто на форуми їздить. тебе я там непам"ятаю навіть чи бачив))) Хто просив, той навіть катався)))
1. А Чортопхай проти! : Якщо ми зараз тут вивісимо всі наші фоти, телефони, координати і докладне CV, то вже НІХТО і НІКОЛИ на жодні з'їзди не приїде! А нема нічого кращого, ніж спілкування он-лайн! 2. Хтось пропонував проводити з'їзди раз на місяць. Може воно так і краще було б. Але для тих, хто наїздами буває у Львіві, тяжко втрафити на з’їзд раз на два тижні, а раз на місяць – взагалі нереально! 3. Видається мені, що цікаво було би, якби встановити графік «чергування» (за попереднім добровільним зголошенням і всенародним оголошенням), щоби на кожному з’їзді хтось розказував про модель своєї подруги (свого друга). А то ще загальну історію VW більш-менш знаємо, а от деталі – думається мені, це було б цікаве. 4. Здається добре було б нам виходити до люду. Тополь у 2008 р. агітував возити дівчат з «Пузатої Хати», щоби вони вже навсіда були наші (тобто, ваші, тобто, а! не важливо!). А чи не варто би нам було колись цілим клюбом повозити дітей з якогось конкретного дитячого будинку у Львові. Думаєте, їх хто-небудь коли-небудь шикарним автом возив? А на прощання подарувати дитині м’яку іграшку (невеличку!) і наліпку (значок, магнітик…) з логом нашого Клюбу. Мені здається, дітям була б пам’ять надовго. Не проблема підключити львівське телебачення, газету. ПиСи. Хоча мені й не дуже приємно дописувати в тему з матюками в заголовку...
Дурік, якщо я захожу сюди рідко, то із за того що тупо не маю часу, а не страдаю від наживання ком"ютерного геморою!!!! Ти взагалі, крім дописів типу - лизнув, поцілував і з"їв ніхера не пишеш!!!!, не те що новини чи цікаве!!!! А по поводу партерів - то я особисто їзджу з таваріщами як на Пластову до Ігоря так і на Кривчиці до Олега і Ростіка і вони завжди для представників клубу знижки роблять, не кажучи про інші шроти!!! І то всі знають хто в мене обслуговується!!!!! Але я не звик трусами хвалитись, навідміну від інших Я завжди активно людей в клуб агітую. Всі наклейки, які мені колись Мартіні лишав були розклеєні на авто!!! Ага, а ти любиш побухати на даху і насрати в підїзді, і лямпочку в рот запихнути!!! А навіщо ж ти тахометр приліпив і всякі діоди в фари і в салон - негайно викини, сток, має бути сток!!!! Тюнінг, то не тільки гонки, можеш погуглити і почитати!!!! А на рахунок пропозиції - я пропонував зробити у Львові осінній фольксваген-фест, і спонсори були і влада не проти. Так далі розмов то так і не пішло, всіж заняті шибко, шо ппц пи.си нічого особистого!!!
Я тебе вітаю, де хоч один такий мій допис є?? Шо значить ніхєра не пишеш?? Я не пишу там де ти пишеш, бо після твої матюкливих дописів на форумі і писати нема шо толком. Ой капєц яке партнерство, шроти... З їхніми знижками всеодно є місця де шось дешевше купити можна. Да, да... Сам подумав шо сказав??? Я промовчу краще... До чого тут це?? Говорили про інші речі, а ти про сток, яніколи не був прихильником всього оригіналу. Але в мене якраз все так і є, ну окрім тахометра скажімо і підсвітки в салоні. То шо воно все вже старе і побите, то питанян 10те.
якби ще клуб був вкурсі... Кому пропонував? Хто спонсор цього екшину? І яка влада його санкціонувала?
Я Оресту казав, і ми мали цю тему більш детально розглянути, але так як часу ніколи нема.... Донецксталь блін:D та сама, що санкіонує проведення у львові всіляких слаломів, драгів, кільцевих гонок!!!
Всьо ясно Тема закрита, ібо порожнякова, матюкова, бублює вже існуючу і взагалі негативно заряджена. Шануймося