Реальные цены на б.у авто в Германии.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Gurkha, 25 гру 2012.

1. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Смотрели с братаном и были в шоке от этих, цен. Ну почему нельзя сделать закон и поменять старые джигули (Кiт, не чего личного) на более свежие иностранные авто.
    Канал пользователя fartovii78. Спуститесь ниже и смотрите с 11 видео. :bomb:

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    все закономірно. в них просто дорого їздити на старій машині внаслідок оподаткування неекологічних тачок, суворого техогляду і високих цін в сфері послуг(СТО) через високі зп.
    ну а зарплати такі які дозволяють купити нове авто за піврічну-річну зарплату. дорожчі авто там ніхто не купляє

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    все нормус. як кажуть : "маємо те що маємо" :D

а стосовно цін на машинки за бугром всі вже вкурсі... Кожен мій друг побувавши там (за різних обставин) вважав за честь скинути мені ссилку з якимось 3м гольфом з ціною 600-700 баків =)

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    саме так. 15-20-річна машина коштує 500 євро не тому, що це її реальна ціна, а тому, що її за більші гроші ніхто не купить :) Їх купують фактично як одноразові авта, до першої поломки, потім дешевше купити наступну таку машину, ніж її ремонтувати.

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    машину за 500 гривень я б навіть не мив... :yes:

6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    За кордоном як в раю хіба живуть майстри-кулібіни, які можуть 90% поломок самі зремонтувати б\у)) :)

7. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Підтверджую це з власного досвіду!!! Але мля ремонтую сам хоть і в стилі черепахи)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)