От виникло таке питання. Про сидіння від ГТІ. 1.Напишіть плз, що кому відомо 2.А може хтось знає де в нас і за які гроші можна такі придбати ? 3.Чи підходять вони з гольфа3 на джетту2?
Відповідь: Recaro за 300 баків шкіряні хлопака продає.. шукай тему про ВР6 по запчастинах.. в мене стоять якраз з гольфа 3... на вигляд таке саме кріплення але воно ширше в третього.. я собі переварював ножки (мав таку можливість) але недавно побачив що можна просто переставити ту раму від двойки і все.. незнаю як воно робиться але писало що просто і переставляється любе-рябе бачив в франику на базарі від кори то хотіли 60$ в них була одна і почали втирати мені що вона тільки для водія така йде )))) якщо брати з кори сідушки то вони вроді підходять але не беруся точно говорити.. P.S. сідушки порівняно з стоками бомба!!!! і зручніші напорядок.. якщо брати з кори сідушки то вони вроді підходять але не беруся точно говорити..
Відповідь: Recaro нашо? тут вже продають їх на форумі (шкіра) скажу тобі що невідомо чи дешевше вийде пригнати бо маю журнал з німців там такі по 500 євриків йдуть якщо шкіра.. якби мені нетреба було для купе то взявби з того оголошення!!!
Відповідь: Recaro і я не кажу :grin: там реально запчастини дорогі досить.. хіба би десь комусь попалось.. але недумаю що дешевше вийде ніж 250.. я свої по 30 брав :mrgreen:
Відповідь: Recaro а нові рікаруси навіть і нехочу ставити бо вони такі зачьотні що кубіти будуть після себе потьоки лишати :mrgreen:
Відповідь: Recaro колеса так, а салон чогось дорогий, зайди на ебай сам на ціни глянь. так яка тобі різниця тиж гті будеш брати там рекаро точно є
Відповідь: Recaro Ті сідушки класні я такі шукаю (рікаро) один в них мінус - жосткі порівняно з базовими.
Відповідь: Recaro то як підвіска чим жосткіша тим реальніші відчуття.. доречі в других гті не рекаро ставили і виглядають вони на порядок скромніше за рікаровські.. хіба від кори під заказ йшли..
Відповідь: Recaro Але це й файно. Комфорт- це після 30-ти можна задумуватись, а на 20 років - ідеально І не заснеш
Відповідь: Recaro всі хочуть, питання йде де їх дістати і скільки то буде коштувати і як то все чуту на г2 поставити!
Відповідь: Recaro Як які : http://global.ebay.com/gbh/search?b...=1&SiteIdFilterType=3&ItemTypeFilter=2&ipp=25
Відповідь: Recaro Можна придбати на WWW.RECARO.net.ua Якшо потрібна детальна відповідь 8050 911-3620 Додано через 7 хвилин Для кожної моделі сідінь recaro виготовляе окреме кріплення під кокретний автомобіль, тому не залежно від машини адаптор повинен бути під конкретну машину.
Відповідь: Recaro В далеких дорогах в них важко - спина починає боліти вже після 1-2 годин по трасі. По місту - дуже добре. А заснути можна й у професійному ковші