Ну шо, хто з клубу готовий надіти фуражку і взяти патика полосатого в руки?))) Я б пішов, але думаю мене швидко звільнять бо я буду тупо пи39ить тих хто бидло повне. Я не врівноважений :D
І я б пішов,але вік не той... а так взагаліпереконаний що все буде гуд ДАІ не буде буде патрульна служба та куча відеокамер по місту (як в Кракові) там патруль з'являється "з під землі", це просто жесть
Всі хто працювали в органах, там і залишуться, ну хай буде в цій віковій категорії, але от що буде з іншими працівниками старшими 35? Це ж маса людей. Там є пункт "нові машини" а що буде зі "старими"? Спишуть на дачу їздити? Це ж скільки, тільки на авто, треба грошей ввалити... Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
поставити на облік в центр зайнятості і скерувати кудись на навчання для здобуття робітничої кваліфікації, приміром на сантехніка, столяра, чи можна до мене на навчання охоронником,.... або ще краще - відправити в АТО, хай там реалізовують себе, із подальшим проходженням військової служби в частинах. от і вирішилось би питання з мобілізацією, тим більше, та маса людей навіть з ПМа вміє шмаляти. хай краще бабло в авто ввалюють, ніж тупо красти. Я заіпався платити податки, хочу бачити результат.
Маса людей, маса, йп твою мідь, людей... то паразитарний прошарок, шо з дороги живився. Та п...й шо буде зі старими працівниками. Найшов за кого хвилюватись. Є багато важливіших проблем, я так вважаю.
)) я не те щоб переживаю за них, просто не можу уявити собі чим вони будуть займатись, в робітничі професії вони не підуть, в АТО теж, охоронців стільки багато не треба, не буде що охороняти, окрім того охоронці і без них є. Просто можуть щось недобре мутити. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Це все "отвлікающій маньовр" - щоб ніхто не здогадався Повір на слово :D Як то кажуть, в кожній баришні має бути загадка.... Ти себе не дооцінюєш.....
Хай їдуть на заробітки, на стройки там людей потрібно багато. Моя власна думка, їх треба всіх повиганяти від салого меншого до самого старшого, всьой 100% склад ДАІ і МРЕО, бо лишеться пару чоловік і вони всеодно своє будуть робити, ти вже його невідівчиш від хабаря.
Відомо з достовірних джерел, що однією з умов проходження конкурсу, буде проходження "практики" в зоні ато!
знаю, що більшість мінтів побували в АТО, лише тому, щоби залишитись при посадах. Але там де вони були, навіть кулі недолітали. П/С/ змінили, млять систему... спитайте в наших львівських дайців, вони всі як один говорять, що там були.
Думаю просто надіялися, а надія як ми всі знаємо вмирає останньою, ось і вона вмерла. Мені от цікаво як на це все дивиться наш зам міністра Згуладзе, чи аваков її зв'язав і вона десь в його кабінеті валяється останнім часом (кілька тижнів останніх) і не може нічого сказати чи зробити з тим.