Форумчане нужна ваша помощь! Вышел новый закон Просто мой знакомый живет в Житомире, а авто купил тут по доверенности. Говорит что хозяин записал авто на мать и знакомый хочет оформит авто на себя. Потому что есть опасения. Кто сталкивался уже с перерегистрацией? Можно ли по общей базе зарегить авто в Житомере и не выезжать во Львов?
Направленність ідеї на те, щоб при купівлі авто не нотаріуси заробляли 250-300 грн. за довіренність, а МРЕВ (можливо трохи більше грошей) за швидку перереєстрацію. Але коли я звернувся з цим питанням в Хмельницький МРЕВ, мені сказали - їдь в Полтаву і знімай з обліку (авто на полтавській реєстрації).
Їдьте знову в МРЕО пишіть заяву на перереєстрацію, з нею ідете до начальника, хай візирує відмову в перереєстрації. Коли будете в начальника напомніть йому про Приказ МВД №809 і скажіть що звернетесь в сб та прокуратуру. Думаю в той-же день Вам перереєструють авто.
Підкажіть ще новачку в такій справі. Купив авто по довіреності орієнтовно рік назад. Я і власник львівські. Який найдешевший варіант переоформлення авто. І чи можна замість куплі/продажу оформити акт дарування, щоб уникнути сплати податків???
Я в суботу мав аналогічну ситуацію! По генералці знімав і ставив на себе. Ставив в районі, там і швидше, все присутнє і черг немає. Зняття/постановка на облік зайняла-3години + залишив старі номера. Ціна - 3200грн. І шо спростили!!!!
Цього тижня закінчувалася генералка, а господар другої недавав! Знімав і ставив від господаря, без довідки!
Я знаю, що трохи переплатив, але в мене небуло іншого виходу. Якби мав трохи більше часу то робив би у Львові, різниця була б в 600-700грн.
[OFF]вчора подзвонив чувак, якому я продав гольфа 6 років тому, хотів нову генералку. Я теж не дав. Ну його в баню.[/OFF]
Я також би недав!!! Стільки наслухався розповідей, що вуха сохнуть! Щоб я ще раз брав машину по генералці, нізащо!!! В нас країна чудес, все міняється за мить і одним розчерком пера!
По темі, 8 березня, направляючись з сім'єю ( жінка і двоє дітей, молодшого шкільного віку), до Тещі на день народження. Був зупинений на СП 3 Стрийського району с. Добряни, працівником ДПС по причині спрацювання на автомобіль системи РУБЕЖ. Після двохгодинних переговорів Я+інспектори ДПС+ І власник по генералці+власник по тех.паспорту, був вимушений залишити автомобіль на штраф майданчику. Причина, накладання арешту зі сторони виконавчої служби, на майно особи, яка є власником мого авто по тех.паспорту. Борг перед ДВС 3030 грн . Має оплатити і авто буде знову моє! Ось так. П.С. Авто брав по генералці від власника по генералці.
Ніякого мита не сплачується. Єдине що прийдеться зробити довідку-фактуру на кожне авто, а вона коштує найдорожче(700 грн), і тоді лише переоформляти машину на тих же номерах, написавши заяви відповідні. Дешевше буде на вартість номерних знаків, тобто ще оплатити послуги експерта (54 грн) і техпаспорт (230 грн).