Регистрацию автомобилей упростили: С учета не снимать!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Gurkha, 28 гру 2012.

1. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Форумчане нужна ваша помощь! Вышел новый закон
    Просто мой знакомый живет в Житомире, а авто купил тут по доверенности. Говорит что хозяин записал авто на мать и знакомый хочет оформит авто на себя. Потому что есть опасения. Кто сталкивался уже с перерегистрацией? Можно ли по общей базе зарегить авто в Житомере и не выезжать во Львов?

2. Руся17

Руся17 Active Member

Passat b3 2.0 9А ГБО" 89(продан)
    Peugeot 405 1,9
    После Н.Г. можна будет.

3. khmauto

khmauto Початківець

passat b5
    Направленність ідеї на те, щоб при купівлі авто не нотаріуси заробляли 250-300 грн. за довіренність, а МРЕВ (можливо трохи більше грошей) за швидку перереєстрацію. Але коли я звернувся з цим питанням в Хмельницький МРЕВ, мені сказали - їдь в Полтаву і знімай з обліку (авто на полтавській реєстрації).

4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    то як розумити спрощення схеми тоді?

5. Руся17

Руся17 Active Member

Passat b3 2.0 9А ГБО" 89(продан)
    Peugeot 405 1,9
    Їдьте знову в МРЕО пишіть заяву на перереєстрацію, з нею ідете до начальника, хай візирує відмову в перереєстрації. Коли будете в начальника напомніть йому про Приказ МВД №809 і скажіть що звернетесь в сб та прокуратуру. Думаю в той-же день Вам перереєструють авто.

• Подобається Подобається x 1
  6. vasq3d

vasq3d Початківець

GOLF II 1.8 1986р.
    Підкажіть ще новачку в такій справі.
    Купив авто по довіреності орієнтовно рік назад. Я і власник львівські. Який найдешевший варіант переоформлення авто. І чи можна замість куплі/продажу оформити акт дарування, щоб уникнути сплати податків???

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я в суботу мав аналогічну ситуацію! По генералці знімав і ставив на себе. Ставив в районі, там і швидше, все присутнє і черг немає. Зняття/постановка на облік зайняла-3години + залишив старі номера. Ціна - 3200грн.
    І шо спростили!!!!

8. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Переніс допис, сплутав теми!

Останнє редагування: 29 січ 2013
  9. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    знімав тому ,що не було довідки рахунку чи по іншій?

10. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Цього тижня закінчувалася генералка, а господар другої недавав! Знімав і ставив від господаря, без довідки!

• Подобається Подобається x 1
  11. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    зрозумів ,дякую

12. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Я знаю, що трохи переплатив, але в мене небуло іншого виходу.
    Якби мав трохи більше часу то робив би у Львові, різниця була б в 600-700грн.

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    [OFF]вчора подзвонив чувак, якому я продав гольфа 6 років тому, хотів нову генералку. Я теж не дав. Ну його в баню.[/OFF]

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Я також би недав!!! Стільки наслухався розповідей, що вуха сохнуть!
    Щоб я ще раз брав машину по генералці, нізащо!!!
    В нас країна чудес, все міняється за мить і одним розчерком пера!

15. SUS2810

SUS2810 Active Member

VW GOLF III 1.4 AEX
    По темі, 8 березня, направляючись з сім'єю ( жінка і двоє дітей, молодшого шкільного віку), до Тещі на день народження. Був зупинений на СП 3 Стрийського району с. Добряни, працівником ДПС по причині спрацювання на автомобіль системи РУБЕЖ. Після двохгодинних переговорів Я+інспектори ДПС+ І власник по генералці+власник по тех.паспорту, був вимушений залишити автомобіль на штраф майданчику. Причина, накладання арешту зі сторони виконавчої служби, на майно особи, яка є власником мого авто по тех.паспорту. Борг перед ДВС 3030 грн . Має оплатити і авто буде знову моє! Ось так.
    П.С. Авто брав по генералці від власника по генералці.

16. Salyery

Salyery Новачок

Інфініті
  17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Стаття стара і давно не актуальна - читай тему про вартість реєстрації авто.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    коли люди обмінюються автами то яке з мит не платиться?

19. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ніякого мита не сплачується.
    Єдине що прийдеться зробити довідку-фактуру на кожне авто, а вона коштує найдорожче(700 грн), і тоді лише переоформляти машину на тих же номерах, написавши заяви відповідні. Дешевше буде на вартість номерних знаків, тобто ще оплатити послуги експерта (54 грн) і техпаспорт (230 грн).

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Машина з іншої області тому я так розумію економії не буде. А довідка найдорожча получається. :sad:
    Ладно.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)