чи можна повісити на тюнінговану машину рекламу, чи може хтось знає фірми які цим займаються? наприклад реклама тютюнових виробів чи алкоголю і щоб за це грошики платили?
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! Офтоп... ги-ги.. всі би так хотіли.... нічого не робити і гроші отримувати.....
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! але якщо бричка екслюзивний варіант?Яка притягує погляд посторонніх?
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! по місту недано їздили міні з редбулом на даху, щось таке шукаєш???)))
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! ага!! той редбудьчик майже завжди стоїть на стоянці біля сан ремо(метро)
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! Не забудь перед встановленням реклами взяти дозвіл в ДАЙ, згідно правил ДР. Послуга платна.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! Дозволи на рекламу мати треба, але їх не перевіряють зараз. За рекламу на машині платиться у випадках, коли ти можеш показати її цільовій аудиторії. Наприклад на перегони формули ходять (чи дивляться по ТБ) переважно чоловіки середнього віку, які мають машини. Тому спонсорами команд є часто виробники товарів, які розраховані на чоловіків-автовласників. Наприклад масла, бензин ітд. Або на чоловіків середнього віку - сигарети, алкоголь ітд. Другим фактором є те, що формулу можуть дивитися мільйони людей одночасно. Тобі треба зрозуміти, увагу покупців чого буде звертати твоя машина, і які в тебе будуть гарантії того, що її будуть бачити великі кількості людей, тобто треба доказати, о її побачать 1000, 10000 чи 100000 людей. На формулі є чітка кількість відвідувачів і майже чітка кількість телеглядачів. Тому рекламодавці можуть рахувати її ефект. Якщо тобі вдастся це описати - ти побачиш не тільки ціну, яку можна вимагати, але і те, якому саме спонсору ти будеш потрібним.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! При чому тут Формула взагалі? Йдеться про те, що чувак хоче перетворити свою машину на бігборд на колесах. Що маршрутки по місту обліплені рекламою схожі на боліди Ф1? Йдеться про звичайні міські умови. Авто яке їздить по місту і впадає в очі завдяки яскравій зовнішності, може бути таким же носієм реклами, як і бігборд чи маршрутка. Звичайно, ціна реклами тут навряд чи може бути більша, ніж у маршрутки. По перше маршрутка велика, по друге вона майже гарантовано їздить, а не стоїть в гаражі. Але власнику цікавого авто, як на мене, цілком реально знайти "спонсора" на пару сотень баксів в місяць.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! я бачив біля політеха стоїть деколи 8-ка тюнінгована:кольору метал без ручок з величезним спойлером - прікольна чесно кажучи то на кузові декілька наклейок "окко", ну з тим тіпом я так і не мав змоги поговорити!може хтось знає якісь агеннства які займаються рекламою на транспортних засобах? доречі якщо мені хтось подарує наклейку на задн стекло www.volkswagen.lviv.ua то з великою радістю буду їздити з нею!!!!
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! На маршрутках під рекламами є телефони рекламних агент., туди і дзвони. Знаю якщо брати буса в кредит і наклеїти рекламу банка , що надав кредит, то є знижка на процент кредита.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! дякую за пораду , я обовязково приїду на зїзд!!!!!!!!! а як її можна заслужити?
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! Тим хто був 10 разів на зїздах, Пол вручає клубну наклейку.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! І я її бачу частенько . zhora ти навчаєшся в політеху ? Може давай якось там зустрінемся ?
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! До речі, на наступний з"їзд буде свіжа партія великих наклейок на заднє скло і новинка сезону - маленькі наклейки (логотип) на лобове чи хто куди хоче. Заслужити дуже просто - внісши 15 гривень у фонд клубу, отримуєте повний комплект із великої і маленької наклейки.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! А можна внести 15 грн. і отримати наклейку в інший час бо зараз не маю змоги зявлятись на зїздах.
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! Формула тут для прикладу, я так і написав. А щодо маршруток - саме так, для рекламістів вони мають велику збіжність з формулою, оскільки мають параметри аудиторії на відміну від "цікавих машин". Спробую пояснити. Кожна маршрутка щодня їздить по заданому маршруту в заданий час і задану кількість кілометрів. Люди, що продають рекламу, завдяки цим параметрам і визначають цільову аудиторію - її вік, стать та переваги. Наприклад, коли я замовляв у Києві рекламу на маршрутках, я міг обрати навіть рівень достатку тих, на кого буде діяти реклама. Це визначалося маршрутом. Наприклад, маршрутка, яка щодня мусолить очі працівникам районів з бізнес-центрами, пасажирам машин, що їздять у кабмін, верховну раду, адміністрацію президента може містити вдалу рекламу швейцарських годинників по 50-70 тисяч євро. І продавці годинників за це платять, ніколи не розглядаючи пропозицій "цікавих машин". Інший приклад дещо дешевшої реклами - реклама презервативів, яка розміщується на маршрутках, які їздять зранку та ввечері у та з спальних районів. Тут головне масовість - такі продажі окуповуються тільки тоді, коли за день буде дуже велика кількість контактів і чим довший маршрут, тим більше водіїв (а як не дивно, саме на них в першу чергу розрахована реклама на транспорті) побачать рекламу. Такі речі розраховуються доволі точно. Також завдяки чіткому розкладу рекламодавці впевнені у показах, тобто у тому, що маршрутка по дорозі не заїде на пари чи не зверне до кнайпи а то й взвгалі не виїде на маршрут. Власне тому я радив людині визначитися, від цього залежатиме фінансовий успіх справи, адже я впевнений, що жодна велика корпорація не погодиться на оплату послуг, результату яких є сумнівним. Кожен вміє рахувати гроші. Щодо наклейок ОККО - ставлю пляшку пива на те, що ці наклейки не здерті з часу якогось масового автопробігу або перегонів до якоїсь акції (типу відкриття заправки чи дня міста), або просто не наклеєні без дозволу власника торгової марки, і жодної зарплати власник ВАЗу не отримує. Навпаки, у випадку неавторизованого використання ТМ він може за це бути фінансово відповідальним
Відповідь: реклама яка приносить гроші!!! То Ракета колишня тернопільська. Знаю за рекламу ОККО бензином платило.. Пошукай на tuning.te.ua тему, там є все про неї, колишній власник має нік ATOM.