Ремонт генератора

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем ора, 8 гру 2014.

1. ора

ора Active Member

cady 1,9 ТДІ,
    Привіт клубні. Може хто підкаже хорошого майстра по генераторах а то в мене шось почав підглючувати добре працює лише на оборотах після 2 тик. наперед дякую

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Зараз є спеціалізовані майстерні по ремонту стартерів/генераторів. Я відношу на Садову.... ще є на Джерельній, на Левандівці коло магазину Формули2000.... і ще є в інших районах, але я туди не возив то не знаю. На Садовій роблять по середньому але не погано... часом стараються нажухати на більший обєм робіт і відповідно більшу ціну - через те треба чітко казати що робити... чи тільки щітки міняти чи підшибник чи одно і друге чи ще щось... Тобто бажано перед тим зробити хоч приблизну діагностику що бракує

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Звернися до @Aknod з форуму. Я якщо не забуду завтра номер напишу.

4. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Діма Aknod 067 813 29 20 мені робив дуже добре зробив без жодних нарікань))))).

• Подобається Подобається x 1
  5. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    Уточнення по номеру, оскільки я в Варшаві, то ремонтом стартерів- генераторів у Львові займається теж Діма - мій товариш т. 0679907515, 0634304077 , за якість і відповідальність гарантую!!

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ше як я мучився з корадо, то робив генератор і стартер в такого собі Романа. Тел 067 975 6051

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Недавно робив свій генератор на вул.Трускавецькій (на перехресті з вул.Підстригача). Там відразу і діагностика

8. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Діма Aknod 067 813 29 20 мені теж робив дуже добре зробив без жодних нарікань))))).

9. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    На днях не зміг завести авто, як виявилось АКБ був розряджений повністю. Сьогодні був на Зеленій 105, продіагностували АКБ - з ним все ОК, а проблема виявилась, що недостатньо підзаряджається він (при включеному дальньому йде в мінус). Поставили діагноз: "шоколадка" під заміну.
    Наскільки я знаю, в Гольфа2 немає шоколадки, а є діодний міст.
    Що потрібно все-таки міняти і порадьте де, і основне: брати замінник, оригінал на шроті чи реставрувати моє?

10. kym

kym Аксакал

a 100
    це є одне і те саме тільки назви різні. От його і міняй

11. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Генератор на діагностику?

12. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Виявилось, що погано перевірили АКБ - вмер він, останній раз показав 11,5 В після 12 год. зарядки і заведення авто і поїздки 15 км за іншим (тестовим) АКБ. А по генератору, з ближнім і пічкою всеж-таки не дозаряжає чучуть... буду шукати причину

13. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Будуть Пердольони)))

14. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    підкажіть будласка яка фірма хороша по підшипниках. а то я вже декілька разів міняв підшипники на генераторі та вони 2- 3 місяці послужать і починається таке шарудіння.

15. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    питання до Діми Aknod:
    поставив нового акумулятора, перевірили напругу заряду, 13,5 В. Я знав, що вона була недостатня. Але казали, бажано поправити. То через шоколадку чи щітки генератора? Їх міняли давненько, але по пробігу тисяч 40 пройшло. А до шоколадки ще не дивився. Можете глянути і якось то то продіагностувати?

16. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Вище постами Aknod рекомендує іншого Діму - товариша. Ремонтував генератор в нього, рекомендую.

• Подобається Подобається x 1
  17. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    підкажіть хто знає що це на генераторі за фігня і як її позбутися.

Вкладення:

• 002.jpg
      002.jpg
      Розмір файлу:
      87,2 КБ
      Переглядів:
      403
    • 005.jpg
      005.jpg
      Розмір файлу:
      94 КБ
      Переглядів:
      400
    • 006.jpg
      006.jpg
      Розмір файлу:
      100,8 КБ
      Переглядів:
      409
  18. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Це система яка дозволяє на несправному генераторі зробити так, щоб лампочка зарядки не світилась в пів накалу коли генератор приблизно видає таку напругу, яка має бути. Хоча при сер'йозній несправності лампочка засвітиться. Made by Dyadya Vasya. То не є критично.

Останнє редагування: 21 лют 2016
  19. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    це
    це що означає що в мене генератор несправний? також є ще така проблемка з генератором : постійно мигає світло ближнє,дальнє,в салоні, чи на малих чи на високих оборотах всеодно! ХТО ЗНАЄ підкажіть причину!

20. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Яка частота мигання?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)