Порадьте перевірену точку, де продіагностують і усунуть несправність. В леоні перестала холодити кліма. Таке враження, що просто в режимі обдуву працює. Чи то заправити треба, чи то ше яка біда. Не заправляв ще ніколи, взагалі ніхто не дивився до того агрегата. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Клімат-Сервіс під СИхівським мостом. Це ті що колись на Зеленій були. Дуже толкові. Завжди після них все було ок.
перед тим як заправляти потрібно глянути чи не виходить десь.. провіряється елементарно - звичайною ультрафіолетовою лампою.. хоча якщо просто взяло і в один момент перестало холодити - може компресор сказав своє слово прощання
Звітую Під мостом на Луганській приїхав на розвідку, думаю розпитаю шо по чом, запишусь на якийсь день на діагностику. А виявилось шо чуваки працюють фактично в режимі бензозаправки Чувак сказав ставайте в живу чергу. Перед мною було десь 10 машин, моя черга підійшла за якісь 15 хвилин. Наскільки я зрозумів процес, вони висмоктують охолоджуючу фігню з системи і дивляться скільки її не вистачає, і відповідно назад заливають скільки треба. В мене виявилось шо не вистачає 100 грам (!) з 550 необхідних . При цьому кондюк не працював взагалі. Можливо електроніка банить його коли не вистачає антифризу. Заправляють вони з якимсь фарбником, щоб якщо буде надалі втікати, було видно де саме. Кондиціонер відразу почав холодити. Отже потрачено на все сумарно хвилин 20. Бюджет 600 грн.
Тав завжди була жива черга, по запису хіба на якісь глобальні роботи. 100 грам недостачі хладогенту достатньо шоб кондюк не холодив. Тиск в системі низький і електроніка не дає включатися компресору взагалі.
100 грам - це не показник для вимкнення... Може бути ще щось... Зустрічав, де в системі було всього 200 грам і це ще якось трохи холодило...
ну так мені сказав, 100 грам бракує і тільки він заправив, кондюк запрацював так як напевно за мої 7 років з тою машиною не працював )