Ремонт ходової на пасаті б3

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Romanych, 19 тра 2010.

1. Romanych

Romanych Початківець

PASSAT GL B3 1.8МI, ПАСАС Б-3 1.9 ТДІ
    Прийшов час робити ходову в моїй машині! Поїхав я до майстра зробив діагностику (30гр), і от шо він мені написав! 1.опорні подушки передніх стойок 2шт- 91гр/шт; 2. Вкладиші передніх стойок 2шт- 475гр/шт, фірма сакс; 3. Задні стойки 2шт- 370гр/шт, фірма білштейн; 4. Передни тормозні колодки- 223 гр/шт; 5. Задні підшипники ступиці 2шт- 78гр/шт; 6. Ремінь заднього глушника 3шт- 35гр/шт. 7. Втулка задньої балки- 85гр/шт. 8. Втулки стабілізатора праві і ліві- 151гр/шт. 9. Салінблоки переднього ричага 4шт- 170 гр за всі. 10. Ліва кульова опора- 75 гр. 11. Подушка коробки передач задня- 160. 12. Пороховики 4шт- 330 гр за всі. 13. Лівий гальмівний шланг- 68 гр. 14. Рульовий механізм( брав на шроті у Старому ярі)- 700 гр. 15. Масло до гідравліки- 120гр/л. Поки все, всі запчастини брав у магазині Автопілот на Замартинівській! До того всього мені дали знишку 10% і карту постійного клієнта! Ціну за роботу і в кого буду робити скажу коли зроблю!

• Подобається Подобається x 1
  2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ого, що ж тоді в мене стоїть, всі чотири за 150 грн....

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ціна на з/ч не показник
    показник - ціна+виробник - відповідно і якість з/ч
    колодки на Б-3 коштують від 90грн/кмп до 400грн/кмп.
    Romanych, це все можна поміняти в нас ;)
    на автосервісі КОМФОРТ

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так я ж і кажу, яке г. тоді в мене стоїть за 150 грн. Але стояло до того справді г. - скрипіло ради немає на малих швидкостях, навіть коли не гальмував. А коштувало десь так як пише колега, якщо не більше. Зараз стоять з канавками, поки що задоволений, хоч і дешеві. Побачимо скільки будуть їздити.

5. Romanych

Romanych Початківець

Колодки фірми фередо, були і дорожчі, а так в загальному брав середні! На рахунок де робити то домовився вже з майстром вже другий раз до нього звертаюся роботою і ціною задоволений був! Але тепер буду мати на увазі що в Городку є де звернутися!

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Це добрі колодки!

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    то ціна за 1шт чи за 2шт?.,з пів року питав у них за ці вкладиші то ціна Їх була 400гр одна,а у знайомих і того більше.

8. Romanych

Romanych Початківець

Ціна за одну, а 2шт то скільки брав,всі запчастини були в наявності нічо не чекав і не замовляв.

9. Romanych

Romanych Початківець

Зробив я ходову, робота мене винесла 600 гривень, ще лишилось зробити розвал! Ще до того всього підняв зад трохи , і поставив передні стойки від б4 пасата машина стала трошки вища, красота!

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    теж так експериментував.мені не сподобалось.на поворотах таке враження що зараз перевернешся.керованість стала гіршою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)