Ситуація така:карти потріскані на зовнішніх згинах, плюс тканина порозлазилась, ручки потріскані тоже... От умене питання, чи таке реставрують і як шо так то скільки, чи краще купити на шроті нові?
Замазувати тріщини епоксидкою, або скловолоном, або якшо карти картонні то картон з ПВА, все рівняти і перетягувати, або флокувати. Я б так робив.
Питання, а якщо самому це все робити (міняти картонні карти і перетяжку нову робити)? Хтось це практикував, на скільки це геморно, і які можуть бути нюанси,на що слід звернути увагу (наприклад,як зробити шаблон самої карти??? )?!?!?!
мені обшивка одної дверної карти в автоінтерєрі екошірою в два кольри + подіум обійшлося десь в 200грн. (в сумі шось під 800грн получилось, а може і 600, бо за задні набагато менше получилось, зараз вже не памятаю, але досить дешево, як на той час ) думаю, якшо буде без подіумів і обшиття матеріалом, а не екошкірою - то буде дешевше.. а так, то дзвони до діми з автоінтерєру - він і відновить і обшиє якісно і не дуже дорого
Колись собі перешивав(переклеював), такою роботою нада займатися якщо робити більше нічого. Шаблони робив зі склеяного ватмана, на кожну карту йде приблизно 1 робочий день. Вийшло десь на 3+ чи 4 з - в порівнянні з роботою професіоналів. Основною проблемою є те що переходи на карті заокруглені і на них виділяється шов з"єднання тканини(підлокотник), чіткого шаблона зробити неполучається. А так в порівнняні зі старою оббивкою вийшло класно, якщо неприскіпливо ставитися, а головне стало трішки тепліше і комфортніше в салоні. Краще звернися до професіоналів і будеш мати ексклюзивні карти а за ними і салон перешиєш. Та все таки якщо вирішиш сам то пошукай інфу по матеріалах, клеях, іструменті, приспособам для виготовлення та встановленню обшивки, продумай дизайн, стиль, оціни свої вміння і можна сміливо робити дану роботу. Да май на увазі що жодна(принаймі я про таку не чув) тканина чи матеріал непотянуться так сильно щоб обійти всі вигини(рельєф) дверної карти. Успіху в твому починанні!!!