Реставрація дверних карт?!

Тема у розділі 'Audi', створена користувачем Bodyn, 13 січ 2011.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Ситуація така:карти потріскані на зовнішніх згинах, плюс тканина порозлазилась, ручки потріскані тоже...
    От умене питання, чи таке реставрують і як шо так то скільки, чи краще купити на шроті нові?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Замазувати тріщини епоксидкою, або скловолоном, або якшо карти картонні то картон з ПВА, все рівняти і перетягувати, або флокувати. Я б так робив.

3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а скільки за таку роботу захочуть?

4. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Пошукай тут на форумі юзера Autointerior,він порішає то

5. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    На шроті взяти - буде дешевше!

6. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    хтось реставрував? скільки обійшлось?

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Питання, а якщо самому це все робити (міняти картонні карти і перетяжку нову робити)? Хтось це практикував, на скільки це геморно, і які можуть бути нюанси,на що слід звернути увагу (наприклад,як зробити шаблон самої карти??? )?!?!?!

8. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Тут напевно ціна буде залежати від стану самих карт і від ціни матіалу яким ти захочеш робити їх

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    ну от я і хочу відштовхнутися від чогось, хочу оприділитися, чи купляти, чи робити!

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    мені обшивка одної дверної карти в автоінтерєрі екошірою в два кольри + подіум обійшлося десь в 200грн. (в сумі шось під 800грн получилось, а може і 600, бо за задні набагато менше получилось, зараз вже не памятаю, але досить дешево, як на той час :) )
    думаю, якшо буде без подіумів і обшиття матеріалом, а не екошкірою - то буде дешевше..
    а так, то дзвони до діми з автоінтерєру - він і відновить і обшиє якісно і не дуже дорого :)

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Колись собі перешивав(переклеював), такою роботою нада займатися якщо робити більше нічого. Шаблони робив зі склеяного ватмана, на кожну карту йде приблизно 1 робочий день. Вийшло десь на 3+ чи 4 з - в порівнянні з роботою професіоналів. Основною проблемою є те що переходи на карті заокруглені і на них виділяється шов з"єднання тканини(підлокотник), чіткого шаблона зробити неполучається. А так в порівнняні зі старою оббивкою вийшло класно, якщо неприскіпливо ставитися, а головне стало трішки тепліше і комфортніше в салоні.
    Краще звернися до професіоналів і будеш мати ексклюзивні карти а за ними і салон перешиєш. Та все таки якщо вирішиш сам то пошукай інфу по матеріалах, клеях, іструменті, приспособам для виготовлення та встановленню обшивки, продумай дизайн, стиль, оціни свої вміння і можна сміливо робити дану роботу. Да май на увазі що жодна(принаймі я про таку не чув) тканина чи матеріал непотянуться так сильно щоб обійти всі вигини(рельєф) дверної карти. Успіху в твому починанні!!!

12. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    народ велике ДЯКУЮ!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)