Всім привіт! Незнаю, чи моя темка буде клоном, чи ні, якщо так, то звиняйте! Взяв собі ДОНОРА Г3, а там стоять очень-при очень хороші стойки + пружини (як то кажиця в народі "КОМПЛЄКТ ЗАНіЖЖЕНіЄЄЄ"). А трабл у тому, що одна із передніх стйок ПОТИКЛА. От і питання, де у нашому славному граді Львів можуть поколдувати над тою чудо-стойкою, щоб привести її в Божиский вид????? Завчасно дякую!
Теж таке питання цікавить. Батько казав шо десь в нас в стойках міняють середину - патрон. в мене є попередні мертві а зараз і на машині одна сльозиться. Хто знає підкажіть, які стоять не в курсі але по звуках газомасляні рідні.
О, це, для мене актуально. Подивлюся, які вони, і ОБЄЗАТЄЛЬНО зателефоную!!! І ще одне питання до Нікєля - шток зігнутий на одній із задніх стойок, ТАКЕ ЛІКУЄЦЯ ??????
Хлопці, а хто знає, які стойки зазвичай стоять на Гольфах 3 - газомасляні чи масляні? І чи їх треба міняти повністю чи тільки ту штуковину всередині? Сорі за висловлювання, просто назв не знаю...
50х50. Все залежить від комплектації, двигуна, а в основному від попереднього власника! Треба повністю, так як в гольфі 3-му інакше ніяк Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Блін...прийдеться повністю міняти А можна, наприклад, газомасляні повністю замінити на масляні? А тако, мені блондінко не можна визначити на око які ті стойки? треба до майстра, та?
) яка різниця, якщо їх все одно тре міняти. А поставити теж можна чи такі, чи такі Не обов язково масляні на масляні...
Це добре, що не обов"язково...А різниця в ціні між ними суттєва? Я читала, що краще масляні для наших доріг. Чи це не так? Ну я ж баба... мені цікаво :D
якісні газ-масло ходять не гірше масляних. керованість і здатність тримати дорогу, коли машиною дьоргає у всі сторони на наших дорогах якраз характерні для газ-масло. в масляних тільки одна перевага - ціна.