Реставрація супортів

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Shaggy, 4 гру 2014.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Де? Підказуйте. Треба перебрати повністю "флажок" ручніка. Проточити скоби, нові направляючі зробити.
    В мене показисали супорти, та частина яка за ручнік відповідає. Отже, ручніка нема наразі. Сама гідравлічна система в нормі, тіки направляючі вже розбиті. Якшо робити то все разом.

Дали номер на Збоїща і південний. На збоїщах скоби/направляючі одного супорта 40-50грн. На південному вроді 200грн пара за реставрацію. Але шо туда входить - хз.
    В будь-якому випадку проблема бо треба зняти супорта і привезти.
    Мені треба так шоб я приїхав на машині, зняли, зробили і поставили. Бо нема де лишити машину отак.

2. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Так ОлегМ вроді в Городку робить.

• Подобається Подобається x 1
  3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Зара запитаю на ФБ.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я не роблю :)
    мої механіки реставрують :)

5. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Підтверджую, бо мав оказію ремонтувати в Олега. Зробили, все гуд. На черзі ше один супорт намальовується. Також поїду на комфортний сервіс до Олега М.

6. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    Незнаю шо там в тебе, но я от минулими вихідними міняв направляючі і всі резинки-мав таку ж проблему. 4 направляючі trw стали в 170 карбованців разом з резинками, ремкомплект пильників по 110 на сторону. Тоже позакисало все намертво. Питання, чи є зміст шось реставрувати і чи не простіше нове поставити? Хіба якщо вже є виробітка в супорті

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ти ціну на супорт бачив?? Скоба з направляючими десь 600грн коштує.
    Ремкомплект 100грн, перебрати нетак дорого теж. Нема сенсу міняти думаю. Але я хочу навіть скобу реставрувати.

8. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    Аа, ну тоді є сенс:)

9. wwB2

wwB2 Active Member

VWB2
    Хто зможе, - відгукніться бо маю проблему з передніми супортами на своєму В2. Вже підклинюють і підтікають. Заздалегіть виточив нові поршня з нержавійки і полірнув їх (два поршня з нерж. сталі з роботою і матеріалом коштувало бл 150грн), але проблема полягає в тому що неможу найти ремкомплект манжет під діаметр поршнів 48 мм (номер згідно каталогу D4330). Буду дуже вдячний!!!!!!!!!!!!!!!!

10. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    Всім доброго вечора,дня чи ранку хто коли читатиме.
    Маю проблемку наступного характеру: слід відреставрувати супорти ,точніше полікували,оскільки сідла під напрямляючі порозбивались,і хочу почути думки та поради РОЗУМНИХ наголошую на цьому слові людей.
    Я маю за бажання в токара у котрого руки ростуть з правильного місця,розточити розбиті сідла супортів під напрямляючі вставити виточені втулки з інструментальної сталі для того,аби вставити нові напрямляючі.Але почув і думки ,що це правильно,що дані втулки краще мовляв робити з латуні,але я розумного в тому небачу нічого ,і нерозумію чому це краще ,адже латунь мякша і втунки швидко розібються,а одже слід буде повторювати затратну по часу процедуру реставрації.Почув також і пропозиції "Розточити під товстіші напрямляючі,але ненадто її прихильник оскільки на кожне авто на такі речі розраховані певні навантаження,і ставити на міцик направляючі з якогось буса небачу потреби.Може підскажите контакти людей з руками ,що ростуть з правиного місця(токар)
    Наперед вдячний.

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    098-415-9805 Юра. Перебирав супорта, Зараз має трошки інший профіль, але думаю пару грн. нікому не зашкодить.

12. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    і за таку інфу спасибі

13. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    і все???

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

В Олега на сервісі реставрують супорта. ГО туда.

15. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    перепиши свій пост, але не вказуй РОЗУМНИХ... :yahoo:, а там вже щось-когось та й вибереш!

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    Нікого образити не хотів цим ,але у вечір написання я почув пораду з розділу сміх тай годі:натягнути на напрямляючі ГУМОВИЙ шланг і засиліконити його в супорті,після таких слів судячи зі всього вирвалось.А цікавить бачення того як правильно,щоб зробити висновки і приступити до ремонту

Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk

17. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Переважно виробляються самі направляючі, а не гнізда. Я купував нові направляючі і манжети до них.

18. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    якраз в більшості виробляються "гнізда".

19. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    В мене також проблема. Дзелинчать на бруківці. Руки не доходять!!! Треба до Олега М їхати, най ся побавит і зробить.

20. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    Я особисто не бачив але чув що ставлять якусь пружину яка притягує направляючі до супорта і скоба перестає розбиватися і дзеленчати якщо вже розбита.
    Собі я такого не робив а міняв скоби. Може хтось детальніше щось знає про такий метод.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)