Де? Підказуйте. Треба перебрати повністю "флажок" ручніка. Проточити скоби, нові направляючі зробити. В мене показисали супорти, та частина яка за ручнік відповідає. Отже, ручніка нема наразі. Сама гідравлічна система в нормі, тіки направляючі вже розбиті. Якшо робити то все разом. Дали номер на Збоїща і південний. На збоїщах скоби/направляючі одного супорта 40-50грн. На південному вроді 200грн пара за реставрацію. Але шо туда входить - хз. В будь-якому випадку проблема бо треба зняти супорта і привезти. Мені треба так шоб я приїхав на машині, зняли, зробили і поставили. Бо нема де лишити машину отак.
Підтверджую, бо мав оказію ремонтувати в Олега. Зробили, все гуд. На черзі ше один супорт намальовується. Також поїду на комфортний сервіс до Олега М.
Незнаю шо там в тебе, но я от минулими вихідними міняв направляючі і всі резинки-мав таку ж проблему. 4 направляючі trw стали в 170 карбованців разом з резинками, ремкомплект пильників по 110 на сторону. Тоже позакисало все намертво. Питання, чи є зміст шось реставрувати і чи не простіше нове поставити? Хіба якщо вже є виробітка в супорті
Ти ціну на супорт бачив?? Скоба з направляючими десь 600грн коштує. Ремкомплект 100грн, перебрати нетак дорого теж. Нема сенсу міняти думаю. Але я хочу навіть скобу реставрувати.
Хто зможе, - відгукніться бо маю проблему з передніми супортами на своєму В2. Вже підклинюють і підтікають. Заздалегіть виточив нові поршня з нержавійки і полірнув їх (два поршня з нерж. сталі з роботою і матеріалом коштувало бл 150грн), але проблема полягає в тому що неможу найти ремкомплект манжет під діаметр поршнів 48 мм (номер згідно каталогу D4330). Буду дуже вдячний!!!!!!!!!!!!!!!!
Всім доброго вечора,дня чи ранку хто коли читатиме. Маю проблемку наступного характеру: слід відреставрувати супорти ,точніше полікували,оскільки сідла під напрямляючі порозбивались,і хочу почути думки та поради РОЗУМНИХ наголошую на цьому слові людей. Я маю за бажання в токара у котрого руки ростуть з правильного місця,розточити розбиті сідла супортів під напрямляючі вставити виточені втулки з інструментальної сталі для того,аби вставити нові напрямляючі.Але почув і думки ,що це правильно,що дані втулки краще мовляв робити з латуні,але я розумного в тому небачу нічого ,і нерозумію чому це краще ,адже латунь мякша і втунки швидко розібються,а одже слід буде повторювати затратну по часу процедуру реставрації.Почув також і пропозиції "Розточити під товстіші напрямляючі,але ненадто її прихильник оскільки на кожне авто на такі речі розраховані певні навантаження,і ставити на міцик направляючі з якогось буса небачу потреби.Може підскажите контакти людей з руками ,що ростуть з правиного місця(токар) Наперед вдячний.
098-415-9805 Юра. Перебирав супорта, Зараз має трошки інший профіль, але думаю пару грн. нікому не зашкодить.
Нікого образити не хотів цим ,але у вечір написання я почув пораду з розділу сміх тай годі:натягнути на напрямляючі ГУМОВИЙ шланг і засиліконити його в супорті,після таких слів судячи зі всього вирвалось.А цікавить бачення того як правильно,щоб зробити висновки і приступити до ремонту Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk
В мене також проблема. Дзелинчать на бруківці. Руки не доходять!!! Треба до Олега М їхати, най ся побавит і зробить.
Я особисто не бачив але чув що ставлять якусь пружину яка притягує направляючі до супорта і скоба перестає розбиватися і дзеленчати якщо вже розбита. Собі я такого не робив а міняв скоби. Може хтось детальніше щось знає про такий метод.