куплю різці по-дереву,професійні(не з пластик.ручками!!!). перевага "моршинським" !!! може є хто з тих країв:там дядько в Моршині робив(кував)суперові стамески для різьби!брав у нього(пітнацить років назад),але в армії частину тих різців - прої.ав! ще бачив біля "оперного",на базарчику(де сувеніри)!але не впевненний шо там зараз таке шось є! буду вдячний про інфу по-цьому питанню!
Професійні різці Мій батько виготовляє різці по дереву уже більше 15 років. Причому це його основний вид діяльності, якщо не єдиний. Я просто випадково побачив ваше оголошення (розробляю сайт для батька, який через днів 15-20 можна буде побачити все власні очі). Думаю що не помилюся, коли скажу, що більше половини професійних різьбярів в Косові і Яремчі використовують саме його різці. Різці дуже якісні (інакше напевно не втримався в цій ніші так довго) виготовлені з прекрасної сталі. Ось його прямий телефон 097-800-58-25, звати Іван. Живе в Івано-Франківську, але пошта працює добре
Надіюсь,інфо вам знадобиться. У Моршині робив різці мій вуйко. Передав цю справу нам з братом по наслідству. Тепер цим керуємо ми у м.Стрию недалеко від Моршина,бо вуйка вже нажаль з нами немає. Виготовляємо на замовлення всі види з тієї самої сталі. Є бажання-звертайтесь.0978399034-Юра. Можемо вислати поштою пробний безкоштовно. Звертайтесь-знайдемо спільну мову