РК-телевізор, LCD-телевізор,

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Lestat, 5 січ 2009.

1. Lestat

Lestat Новачок

Citroen c4
    Хочу купити здоровенний ЖК-телевізор на 40-50''. Зайшов до Фокстроту, подивився і зрозумів, що нічого в них не розумію: то ЖК-телевізори, то пламові панелі, то усялякі HD, HD ready, Full HD. У продавців навіть не намагався спитити, тому що знаю, що вони б почали мені пропонувати дорогий непотріб, який тривалий час стоїть на вітрині, або навпаки — дешевий непотріб, який вже зняли з виробництва і аби продати. Знайшов в інтернеті недорогий телевізор SONY KDL-40L4000 . Як видумаєте, чи варто його купувати?

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    сам ти ЖК, державною правильно РК

Соні хороший виробник, якщо ціна підходить - бери

Правда мене кумарять ті широкоформатні телевізори. Всі телеканали транслюють картинку 4х3 , а народ купує ті телевізори і має здебільшого або обрізану вгорі і внизу картинку або розтягнуту по ширині. Я наразі такий телевізор не готовий купувати, навіть моніторам я надаю перевагу стандартних пропорцій

Останнє редагування: 5 січ 2009
  3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Якщо тебе влаштовує картика соні, то бери, але раджу придивитись до самсунгів починаючи з серії 5, параметри в них кращі.

4. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    Ну і звичайно коли будеш брати, бажано щоб там був VGA вхід (зможеш підключити собі комп і побавитися Need for Speed на великому екрані, або кіно подивитись).
    І основне щоб апарат був обов'язково Full HD, тобто роздільна здатність десь 1650х1050 пікселів, а не HD Ready (1280х768).

5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    та зараз всі теліки можна підключити

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Може напотемі, але хто знає де купити моніторний кабель (на 15pin) понад 7м довжини, все облазив знайшов тільки на 5м?

7. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Фірма "Севіан", Львів , пр.В.Чорновола, 63a/111, Tel. ( 38-032) 2-949-343, 2-949-344, 2-949-342 . Фірма займається суто кабелями, перехідниками Roline. Там можна і на 25 метрів кабель купити, а можна купити на метри і роз`єми самому напаяти.

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Можна, але треба пам'ятати, що деякі можуть вже не мати VGA (d-sub), а тільки HDMI, а з VGA на HDMI перехідник коштує не одну сотню у.о. Вже так раз попалився.

9. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Вибрай з виробників Sony, Philips, Samsung, Lg, Toshiba, Panasonic всі вони пропонують хорошу якість збірки. Саме головне знайти телевізор з хорошою матрицею від неї залежить 90% як буде показувати телевізор. В неті є достатньо інфи щодо вибору телевізора і типи різних матриць. Якщо будеш вибирати SAMSUNG то уважно дивись на стікер з заду телевізора там навпроти моделі повинна стояти буква "S"- це означає що там матриця рідна samsung що є досить не погано, а якщо буква A- то це AUO китай, C- CHI MAI китай, китай на прядок гірші по характеристиках, самі нормальні матриці рахуються IPS-alfa(японія), Lg(корея)до недавна виробляли разом з Philips, Samsung (корея) роблять спільно з SONY, Sharp(японія), тому якщо в SONY KDL-40L4000 стоїть рідна матриця то апарат супер, але дуже часто в нас в магазинах бачив SONY з AUO в середині. Вдалого вибору !

• Подобається Подобається x 1
  10. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15
    сьогодні купив собі телевізор на південному на щирецькі дешевше ніж в фокстроті на 850грн.
    правда на 40"-50" бо в мене вікно таке, а 22" покищо довольний

11. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017
    До речі мені здається наш одноклубник з ніком Roline там працює.
    Я бачив його навіть один раз на з'їзді.
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/member.php?u=1294
    Звернись до нього - думаю він тобі зробить суттєву знижку.
    А кабеля у них хороші.

12. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Якщо вибирати ціна/характеристика, то LCD-телевізор Philips 37PFL5603D, на мою думку, сама оптимальна модель ;)

FullHD, цифровий і аналоговий тюнери, всі виходи і входи + навіть USB :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)