Ого! может об"ясниш чем отличается профи в багатьох пытаннях от дилетанта??! судя с твоего дописаса - "не працював бы и не заробляв бы", то не слишком ли ты "обизнана" в материальном состоянии Дитя?
Відповідь: Автомобільний ресторан Для початку я би попросив Олександру писати якоюсь однією мовою, а то якось дивно получається Я вважаю, що Кіндер є профі у всіх своїх справах!!
Відповідь: Автомобільний ресторан Якщо я так класно виглядаю, що ти мене називаєш "Дитя", то я дуже рада!!! Тільки не розумію, чи це ти може мене образити хотіла, чи навпаки :-D? А якщо ти така обізнана в фінансових питаннях, може спонсорнеш ідею Кіндера про відкриття вищезгаданого закладу? Хто за?
Відповідь: Автомобільний ресторан То мені здається, шо Олександра, вирішивши "блєснуть", крім абракадабри з російської і української мов ше й Кіндера нік вирішила перекласти з англійської.
Відповідь: російсько-українсько-німецькі каламбури Наскільки я зрозумів з усього вищенаписаного у темі "Автомобільний ресторан" то Кіндера не треба спонсорувати і він писав про це щонайменше у 4-х дописах тої теми, і просив про це взагалі не говорити а подавати ідеї замість ОФФу!