роздуми про дощ

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем peGas, 25 тра 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    сьогодні вперше за довгий період часу я мав вільний час і вирішив приділити увагу свому любимому гольфику, вирішив помити бо не мив десь місяць часу точно. помив і шо ви думаєте? рівно за 2 години почався дощ.

Висновок: якшо хтось колись захоче дощ - просто попросіть мене помити машину :)))

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: роздуми про дощ

Абсолютно аналогічна ситуація. Сьогодні після обіду я виїхав з мойки. Вирішив зробити такий подарунок своїй корі на ювілей. Буквально 20 км лишилося до 250 тисяч (до речі, можете привітати :) ) Перед 8 год поїхав в Арсен і така злива... Облом

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

як буде засуха то ми двоє помиєм машини і буде злива :)))
    Вітаю!!! а мен до 250 ше 7 тис :haha:

4. Шльома

Шльома Початківець

Mazda3 2.0

:-D

А я вже два тижні їздив такий брудний! Заїзджав на мийку вчора - була зачинена, хотів сьогодні, але спізнився.
    Але я нарешті дочекався і сьогоднішня злива вичистила мою ляльку до блиску! :)

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

:twisted: класна тема,:twisted: більш непотрібної теми я не зустрічав, а ще давайте зробим тему, про вітер, про небо, про зорі і ще, про всяку фігню, яка аж ніяк не повязана ні з клубом ні з машинами.
    Добре що є Травел який ту тему витре.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Люди діляться своєю бідою і радощами, роблять це в колекторі, тобто форум не засмічують, не матюкаються, нікого не ображають. Якщо захочемо, то будемо писати про вітер і про зорі. І Травел цю тему не витре бо він також романтик

• Подобається Подобається x 1
  7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Я плачу ! ! !

Дурнішої теми мабуть нема ні наодному автомобільному форумі. Тому стирати небуду бо то просто пізд......

8. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

1 це колектор
    2 невже ти ніколи не мив машину і ніколи після цього не падав дощ і тобі не було образливо? ні - ? ну тоді ти мене з мартіні не зрозумієш

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

та ясно шо було то у всіх таке западло буває!

але дивлюсь в тебе якась травма виробилася, може тобі треба до психолога походити! :grin:

10. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

чому травма? і якшо це у всіх то чому тема дурна?

11. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

Я завжди асоціював Львів з дощем!
    Якщо десь на заході хмарно значить у Львові буде дощ, а якщо небуде у львові, то на сихові точно буде злива! Так було завжди, а того року якось ніби інакше, і ніби в нас африка і ніколи не було дощу. А може Пегас ніколи не мив машину!
    Або просто хтось перед тим як помити машину забув скористатись прогнозом погоди!
    Здаеться що в кожного була така ситуація, але напевно хтось хоче почути загальне співчуття. (мені дуже шкода що впав дощ .....)
    Я навіть не знаю як ми можем вам допомогти може ми повинні всім клубом поспівчувати!

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Хаба пегас у першому дописі просив будь-чиєї допомоги чи співчуття? Це просто собі думки вголос :) А ви як не маєте що казати, то ліпше жувати.

• Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Хочете вірте, хочете ні - але в Києві проблеми дощу після мийки немає. Якщо вона чиста - після дощу буде такою ж. Одного разу я їхав зі львова на дуже брудній машині і коли приїхав додому в Києві - офігів, моя скірочка була ідеально чистою - чиста вода з калюж і бризги зпід інших машин змили все болото. Довго думав, чому так. Напевно проблема в тому що у Львові на більшості вулиць є клумби з землею, яка змивається з дощем на дорогу. А ще в столиці немає ям, де збирається пісок чи бруд. І коли йде дощ, всі ріки на дорогах чисті. У львові вони обовязково коричневі.

Але тут є і мінуси:

1. Деколи зранку на машині можна побачити чорний наліт - про природу його походження можна тільки здогадуватися
    2. Від великих швидкостей після 2-х днів їзди на чистій машині обовязково передні диски стають чорними - сипеться і прилипає порошок з гальмівних колодок.
    3. З дерев фактично всіх видів сиплеться або капає всяка гидота.

14. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Я колись часто имв машину, якшо ти уважно читав я не мав на то часу на мийки не їзджу бо люблю її мити сам. На прогноз дивився - доща не мало бути. Це колектор і тут можна писати все що хочеш. Я хотів просто написати, про кумедну історію, шо івно за дві години почався дощ ось і все. Це було в кожного, і не треба мені ніяких співчутів, я просто хотів виговоритись, підтирмав мене тіки мартіні. Чому в темі зайди і напиши пишуть всякий берд... а про дощ це вже повний бред.... Ну якшо вам то не цікаво не заходіть і не пишіть тут а ми з мартіні поговорим про дощ. В тому світі є багато чого цікавого крім машин електроніки і олівє

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Рік тому в перший погожий день після зими поїхав на мийку. То була субота і весь народ ломанувся мити свої немиті по пару місяців машини. На всіх мойках черги до вечора. А мені тре було помитися бо мали в той день люди оглядати машину, я тоді гольфа продавав бо сірка хотів. Знайшов на Зеленій на ОККО автоматичну мийку з найменшою чергою - 4 машини. Дочекався, помився, їду по пасічній і тут посеред сухої рівної дороги знаходиться якась яма з болотом і зустрічна фура в ту яму залітає..... Весь гольф в болоті... То треба було записати на диктофон, яку тираду я в той момент видав... Оце справжнє западло, а ти кажеш дощ :)...

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я думаю то добре шо ти не записав то на диктофон..... да дійсно западло

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

А тепер уяви собі, що ти без машини і аналогічна ситуація... А ти, наприклад, запізнюєшся на співбесіду. Западло?:)

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

не то слово

19. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

ура знов дощ.

20. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4

А знаєте по чому можна впізнати львівянина в іншому місті? Він носить з собою парасолю.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)