Вітаю всіх зі святами! 1. Хто щось знає про розмитнення, пригонку і постановку на облік авто!?, станом на кінець 2014 - 2015рр.!!?? 2. Ввіз під документи!!?? Цікавлять ціни,терміни,нюанси! P.S: авто приблизно 2000р.в., обєм 2.0-3.0! може хтось недавно з таким стикався!??
Не актуально читати теми за 2008-2011рр.! Доречі,дуже нервує те шо теми розкидані по датах в розділах!, як їх можна посортувати??!
Слухай умнік... Поперше- нафіга тоді той форум якшо по твоїм словам:не варта відкривати нові теми..!!? Подруге- теми то є, але за яке число?,чи ти пропонуєш шоб я читав за липень 2013р.?,де ше присутній Утилізаційний збір Януковича??!! Потретє- ти можеш мені відповісти по суті даної теми "розмитнення авто"??,якшо ні- постій в сторонці!!!
Чоловіче, тримай себе в руках В правилах написано, перш ніж відкривати тему, переконайся, чи така не створена раніше. Треба спілкуватися у вже існуючих темах, а не відкривати кожного разу нову. От через таких як ти виходить ось такий бардак
Як з тобі подобними можна тримати себе в руках??!! Я ж украінською мовою написав,шо ті теми вже старі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! остання за 2013рік!!,вона напевно вже і не зовсім актуальна, вже пройшло дофіга часу, закони вже напевно помінялись..!!? Тим більше хто ше по тих старих темах лазить, яким вже по 2 роки?!! Ти б краще для того стар"я корзину придумав,або архів шоб "такого бардаку не було"!!
При чому тут старі чи не старі? Є тема Розмитнення авто і в ній люди спілкуються про розмитнення авто. Ти ж не будеш кожен місяць на форумі реєструватись бо твій акаунт вже старий Словом, нічого плодити однакові теми на форумі, задавай свої запитання в тих, що вже є. Закрито