Мені казали шо якось можна пригнати машину на документи. типу я маю докумети на машину мені приганяють машину зза кордону а потім я її реєструю в даї типу в мене гнилий кузов а як то зробити, ну конкретно де таке написано, маю на увазі закон, чи в неті є якась інша. допоможіть
Відповідь: РОзмитнення по документах Вся процедура разом з пригоном тобі обійдеться не менше 4-5 тисяч уйо. Плюс купиш на німцях машину. Плюс купити документи $2000, якшо їх в тебе на руках нема. Тобто без купівлі машини вже є мінімум $6000. Так шо рахуй шо вигідніше, купити тут, чи звязуватися з тим гемором. Я після розрахунків вирішив, що тут буде значно дешевше. Принаймні, якщо йдеться про такі машинки як Гольфи (3-4), Пасати (В3-В4), Венто, Корадо. Звичайно у варіанті з пригоном є великий плюс - машина ніколи не їздила по наших дорогах, тож стан має бути добрий. Але знову ж таки, машина-машині то різниця. Одна може бути ляля, інша тобі за місяць видасть купу багів, особливо якшо не поїдеш по неї сам особисто, а користатимешся послугами третіх осіб. Береш кота в мішку. А коли купуєш тут, то по перше можеш також знайти машину, яку місяць тому пригнали з німців. Обійдеться вона тобі ну може чуть дорожче, ніж якби ти її гнав собі сам. Але ти купив і поїхав і не маєш цілої купи геморів, безсонних ночей, тижнів і місяців очікувань (процедура легалізації авто під документи займеє від 3 тижнів до 2 місяців, цей період їздити на тій машині не можна). Думай. Хоча теоритично, така штука може бути вигідною, якщо йдеться про дещо дорожчі авто. Які наприклад тут коштують 15 000, а на німцях 4000. На них правда і документи будуть дорожчі. Але любе економія мабуть може скласти пару тисяч. Тобто по ідеї чим дорожча машина, тим більша мала би бути економія.
Відповідь: РОзмитнення по документах дякую за відповідь. А ти не знаєш де в законі написано шо таке можна робити, або к проходить конкретно та процедура на митниці, в даї...
Відповідь: РОзмитнення по документах Через митницю їде тільки кузов і там же зразу ти оплачуєш аккцизни збір на кузова( в районі 960 долярів), який ввели з 01.01.2007, з тим кузовом ти їдеш на регіональну митницю де цей кузов розмитнюєш. В ДАЇ потрібно подати дозвіл на переобладняння старої машини ( робиться в Києві відповідним інститутом МВС) по причині ДТП, зношеності кузова і т.д., далі в ДАЇ вся решта процедура іде.
Відповідь: РОзмитнення по документах дуже дякую той кузов типу на евакуаторі везти треба? а де є регіональна митниця? акцизний збір від чого залежить? то треба їхати в київ? скіки то всьо в даї буде коштувати ?
Відповідь: РОзмитнення по документах - Кузов везеться на евакуаторі чи лаветі бо з нього знято двигун з КПП, передню і задню балки, глушник, бак. - Регіональна митниця - на кільці в Зимній Воді повертаєш на ліво (якщо зі Львова їхати) доїжджаєш до повороту, який буде перед заправкою зліва і прямо, а там побачиш. - акцизний збір він фіксований і не залежить ні від чого ( як мені пояснили). - Якщо документи на Львівській реєстрації не багато( техогляд, експерт і т.д.), якщо ні то як за реєстрацію авто в районі 300 - 400 тих самих долярів.
Відповідь: РОзмитнення по документах Обов"язково,якщо сам то не раджу (хіба що маєш досвід в тій справі), є знайомі які знають де той інститут, до кого підійти і як ту справу рішити чим скоріше! Згадав: ще потрібно зробити сертифікат відповідності ( робиться людиною, яка має кантору біля регіональної митниці), і акт технічної експертизи робиться на Городоцькій "Галичина авто", де Опеля продають коштує 75 грн.
Відповідь: РОзмитнення по документах Залежно з якого боку дивитись, якщо ти сам тим будеш займатись, починаючи від пошуку і до реєстрації в ДАІ то зекономиш від 500 до 800 у.о ( залежить від машини ) і спортиш купу нервів, Якщо через людей які тим займаються то вийде то саме, що поїдеш на базар, але на базарі ти маєш декілька варіантів вибору. Тут варіанту вибору не буде, що приженуть то і мусиш брати!
Відповідь: РОзмитнення по документах Наприклад: якщо я маю документи на Гольф2, чи можу я під них пригнати гольф 4???
Відповідь: РОзмитнення по документах можеш. Там по моєму різниця між поколіннями чи просто між роком випуску може бути до 10 років
Відповідь: РОзмитнення по документах а я чув шо на 2 гольф макс 3 можна пригнати... і то мінінгуту багато буде
Відповідь: РОзмитнення по документах Ти хочеш просто доки 2-го Гольфа? а чого тобі обов'язково 90-го року? З Вашого магазину: Фольксваген Гольф 85 р., черв. кол., піс. ДТП з докум., знятий з обліку, 2000 у.о. тел.: (8067) 67-43-818 ,
Відповідь: РОзмитнення по документах І ще я чув, що з 1 квітня переобладнання авто можна буде робити тільки таким як і в документах. Тобто на Гольф-2 - тільки гольф-2, а не 3-й чи 4-й. Хтось в курсі чи це правда?
Відповідь: РОзмитнення по документах продаю свого гольфа 91 рік безномерний кузов (казали шо на ті доки можна хоть пасата гната) коштує 4500 у.о.
Відповідь: РОзмитнення по документах Куди підуть 4-5 тищ???? Перегонка - 1000. Розмитнення кузова- 1700 Постановка на облік - 700 Це все по максимуму я взяв. Ітого 3400. Чого 5000?
Відповідь: РОзмитнення по документах за пергонку і розмитненя дятьки буруть тепер в районі 5000 штук наскільки я знаю