РОзмитнення по документах

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем peGas, 24 лют 2007.

1. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    Мені казали шо якось можна пригнати машину на документи. типу я маю докумети на машину мені приганяють машину зза кордону а потім я її реєструю в даї типу в мене гнилий кузов а як то зробити, ну конкретно де таке написано, маю на увазі закон, чи в неті є якась інша. допоможіть

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Відповідь: РОзмитнення по документах

Вся процедура разом з пригоном тобі обійдеться не менше 4-5 тисяч уйо. Плюс купиш на німцях машину. Плюс купити документи $2000, якшо їх в тебе на руках нема. Тобто без купівлі машини вже є мінімум $6000.

Так шо рахуй шо вигідніше, купити тут, чи звязуватися з тим гемором. Я після розрахунків вирішив, що тут буде значно дешевше. Принаймні, якщо йдеться про такі машинки як Гольфи (3-4), Пасати (В3-В4), Венто, Корадо. Звичайно у варіанті з пригоном є великий плюс - машина ніколи не їздила по наших дорогах, тож стан має бути добрий. Але знову ж таки, машина-машині то різниця. Одна може бути ляля, інша тобі за місяць видасть купу багів, особливо якшо не поїдеш по неї сам особисто, а користатимешся послугами третіх осіб. Береш кота в мішку. А коли купуєш тут, то по перше можеш також знайти машину, яку місяць тому пригнали з німців. Обійдеться вона тобі ну може чуть дорожче, ніж якби ти її гнав собі сам. Але ти купив і поїхав і не маєш цілої купи геморів, безсонних ночей, тижнів і місяців очікувань (процедура легалізації авто під документи займеє від 3 тижнів до 2 місяців, цей період їздити на тій машині не можна). Думай.

Хоча теоритично, така штука може бути вигідною, якщо йдеться про дещо дорожчі авто. Які наприклад тут коштують 15 000, а на німцях 4000. На них правда і документи будуть дорожчі. Але любе економія мабуть може скласти пару тисяч. Тобто по ідеї чим дорожча машина, тим більша мала би бути економія.

3. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

дякую за відповідь. А ти не знаєш де в законі написано шо таке можна робити, або к проходить конкретно та процедура на митниці, в даї...

4. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Через митницю їде тільки кузов і там же зразу ти оплачуєш аккцизни збір на кузова( в районі 960 долярів), який ввели з 01.01.2007, з тим кузовом ти їдеш на регіональну митницю де цей кузов розмитнюєш. В ДАЇ потрібно подати дозвіл на переобладняння старої машини ( робиться в Києві відповідним інститутом МВС) по причині ДТП, зношеності кузова і т.д., далі в ДАЇ вся решта процедура іде.

• Подобається Подобається x 1
  5. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

дуже дякую
    той кузов типу на евакуаторі везти треба?
    а де є регіональна митниця?
    акцизний збір від чого залежить?
    то треба їхати в київ?
    скіки то всьо в даї буде коштувати ?

6. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

- Кузов везеться на евакуаторі чи лаветі бо з нього знято двигун з КПП, передню і задню балки, глушник, бак.
    - Регіональна митниця - на кільці в Зимній Воді повертаєш на ліво (якщо зі Львова їхати) доїжджаєш до повороту, який буде перед заправкою зліва і прямо, а там побачиш.
    - акцизний збір він фіксований і не залежить ні від чого ( як мені пояснили).
    - Якщо документи на Львівській реєстрації не багато( техогляд, експерт і т.д.), якщо ні то як за реєстрацію авто в районі 300 - 400 тих самих долярів.

• Подобається Подобається x 1
  7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а в київ треба їхати?

8. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Обов"язково,якщо сам то не раджу (хіба що маєш досвід в тій справі), є знайомі які знають де той інститут, до кого підійти і як ту справу рішити чим скоріше!
    Згадав:
    ще потрібно зробити сертифікат відповідності ( робиться людиною, яка має кантору біля регіональної митниці), і акт технічної експертизи робиться на Городоцькій "Галичина авто", де Опеля продають коштує 75 грн.

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

дуже дякую...
    ну взагалі то вигідно робити?

10. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Залежно з якого боку дивитись, якщо ти сам тим будеш займатись, починаючи від пошуку і до реєстрації в ДАІ то зекономиш від 500 до 800 у.о ( залежить від машини ) і спортиш купу нервів,
    Якщо через людей які тим займаються то вийде то саме, що поїдеш на базар, але на базарі ти маєш декілька варіантів вибору. Тут варіанту вибору не буде, що приженуть то і мусиш брати!

11. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

Наприклад:
    якщо я маю документи на Гольф2, чи можу я під них пригнати гольф 4???

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

можеш. Там по моєму різниця між поколіннями чи просто між роком випуску може бути до 10 років

13. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN

Люди,Продайте Гольфа 1990 року... в будь-якому стані))

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Продається такий, у Травела. Правда там здається 91 рік.

15. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а я чув шо на 2 гольф макс 3 можна пригнати... і то мінінгуту багато буде

16. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Ти хочеш просто доки 2-го Гольфа? а чого тобі обов'язково 90-го року?

З Вашого магазину:
    Фольксваген Гольф 85 р., черв. кол., піс. ДТП з докум., знятий з обліку, 2000 у.о.
    тел.: (8067) 67-43-818 ,

17. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

І ще я чув, що з 1 квітня переобладнання авто можна буде робити тільки таким як і в документах. Тобто на Гольф-2 - тільки гольф-2, а не 3-й чи 4-й. Хтось в курсі чи це правда?

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

продаю свого гольфа 91 рік безномерний кузов (казали шо на ті доки можна хоть пасата гната) коштує 4500 у.о.

19. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Куди підуть 4-5 тищ????

Перегонка - 1000.
    Розмитнення кузова- 1700
    Постановка на облік - 700

Це все по максимуму я взяв.

Ітого 3400. Чого 5000?

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

за пергонку і розмитненя дятьки буруть тепер в районі 5000 штук наскільки я знаю

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)