Продам запчастини, Залишились пiсля продажу авто. За вартiсть завжди домовимся) комутатор Telefunken Заглушки крил Volfsburg Edition Дзеркало заднього огляду Пасажирська поличка під торпеду Підрульовий перемикач Ручки кріплення салону Світло у салон на 2 лампочки (без лампочок)
Корпус пічки із системою керування заслінками Радіатор пічки Кнопка аварійки Гальмівні диски Моторчик склоочисників із механізмом тяг Якась балка (підкажіть що то за штука )) щиток із запобіжниками (все що на фото) Панель приладів на 2 фішки із годинником Пластмасові накладки на передні пороги (із салону ті що притискають ковролін) Пластмасові накладки салону (біля заднього скла) Пружини багажника Замок багажника
На ній радіатор стоїть У Львові буваєте? Якось глянути можна? Скільки дєнех, і який оригінальний номерок.
Ось ще добув із гаража запчастиночок)) Скло заднє Передня стійка. Знайду всі пластмаски, резинки і всякі девайси що до неї треба(є цілий ящик). Стойка робоча. Думав її полікувати, завіз , а мені кажуть що все добре, став і їдь. Моторна балка (якщо я не помиляюсь)) ) Котушка запалювання Bosch Пластмасові накладки на "рельси" сидінь ручки багажника
321947105B ось номерок її. і ось фото з іншого боку. Як на мене там чогось нема ще. Гляньте будь ласка))