Знімав особисто, без сторонньої допомоги, сам, без ями, без підйомника, на стоянці.... І вдалось зняти і вдалось через день поставити, але після того зарікся ---- ну нах... краще пару гривників заплатити тим, вкого рука набита і є яма, чи підйомник. П/С/ Читай тех.опис. (можна примітивний) по зйому рульової рейки, але пам'ятай, що рейку можна витягнути через ліву сторону авта, при чому хитро-мудро її прокрутити. Ну і, бажано, мати зйомник для зняття шарових опор (в мене його не було, був молоток і брусок). Якщо надумав сам знімати, і конче, хочеш сам, то повідом, і я можу описати як я це робив в "польових" умовах.
до речі, ту ж інфу, з того ж самого сайту, використовував для зняття і установки РР. Але ще одне - якщо знімеш (замінеш, відреставруєш) і поставиш, то обов'язково їдь ОДРАЗУ на розвал-сходження і повідом що сам робив заміну і попроси (і прослідкуй), щоби затягнули (ДОТЯГНУЛИ) добре всі ті болти(гайки), котрі сам не зможеш затягнути .....
Зйомник так називають тому що вони використовувались для випресовки шарових на жигулях. В нашому випадку звичайно випресовуються наконечники.