Рульова рейка

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем xlop, 4 жов 2013.

1. xlop

xlop Новачок

Golf2 1986,1,6 disel
    Народ допоможіть зняти рульову рейку,може є якісь фото відео

2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
  3. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Знімав особисто, без сторонньої допомоги, сам, без ями, без підйомника, на стоянці.... І вдалось зняти і вдалось через день поставити, але після того зарікся ---- ну нах... краще пару гривників заплатити тим, вкого рука набита і є яма, чи підйомник.
    П/С/ Читай тех.опис. (можна примітивний) по зйому рульової рейки, але пам'ятай, що рейку можна витягнути через ліву сторону авта, при чому хитро-мудро її прокрутити. Ну і, бажано, мати зйомник для зняття шарових опор (в мене його не було, був молоток і брусок).
    Якщо надумав сам знімати, і конче, хочеш сам, то повідом, і я можу описати як я це робив в "польових" умовах.

4. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    до речі, ту ж інфу, з того ж самого сайту, використовував для зняття і установки РР.

Але ще одне - якщо знімеш (замінеш, відреставруєш) і поставиш, то обов'язково їдь ОДРАЗУ на розвал-сходження і повідом що сам робив заміну і попроси (і прослідкуй), щоби затягнули (ДОТЯГНУЛИ) добре всі ті болти(гайки), котрі сам не зможеш затягнути .....

Останнє редагування: 4 жов 2013
  5. xlop

xlop Новачок

Golf2 1986,1,6 disel
    Дякую,буду пробувати,але мені здається шарових не потрібно знімати, тільки рульові тяги

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Зйомник так називають тому що вони використовувались для випресовки шарових на жигулях. В нашому випадку звичайно випресовуються наконечники.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)