Бачив тему про непорядні станції СТО та "спеців-майстрів ", думаю час створити тему про непорядні сайти що займаются якщо не відвертим "кидаловом", то створюють умови для розквіту такого "бізнесу". Стикнувся кілька днів тому з таким wwww.zzap.com.ua На перший погляд нічого крамольного, робиш запит, тобі присилають пропозиції, сам собі вибираєш продавця і якщо тебе "нагріли" то до чого тут сайт..? Але , уважно перевіривши сайт можна помітити, що там немає зворотнього зв'язку, адміністратора, місця де можна залишити відгук. За прикладом не прийшлося далеко ходити, на мій запит подзвонив такий собі Ігор з Тернополя, для підтвердження назвав код продавця, да він дійсно "пробився" через перевірку на сайті, далі попросив попередньо сплатити за запчастину через веб-гроші, так як запчастина ніби-то на розбірці в Польщі, я просив карту Приват банку, але мене переконали що так зручніше та швидше...і що ?? Після вихідних телефон не відповів, а саме головне (увага!! ) ввівши код перевірки сайт відповів, що такого продавця не існує, або його забанили. Постає питання, як можна забанити продавця , якщо для цього на сайті немає інструменту, а якби й був, то кому стане від цього краще ?? Завтра ця "людина" засвітиться під другим іменем, ніхто не буде перевіряти чи насправді він хоч трохи займається бізнесом, має магазин чи ще щось, постраждає наступна порція тих кому конче потрібна запчастина.. Думаю що банківська картка мене теж не врятувала б, але б/у запчастини нікому не рекомендую купляти за попередньою сплатою, хай там що а поки не потримайте в руках й не переконаєтесь що це саме те що вам було потрібно...