Самогоно-варіння

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Bodyn, 18 тра 2013.

1. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Цікавить законність цього процесу у нас в країні, знаю що продавати точно не можна, а от чи для власних потреб можна варити?

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Для власних потреб, то ніхто навіть і не цікавиться дозволом. Та і навіщо питати, не розумію, вигнав собі і маєш...
    Не буду сперечатись, але знаю одну колибу, зразу біля траси, та і не маленька по площі, так от там точно є в продажу самогон і навіть не приховано, а прям в меню. А як же "медовуха" також десь таке в меню бачив, чи настоянка на самогоні не рахується)) А ще, до речі, рідко зараз можна зустріти весілля, на якому б не було "Українського столу", який не обходиться без добрячої бутлі самогону і ще одної такої ж з медовухою))))

3. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    можна наварити лише зайвих проблем, докажи мужикам в кєпках що ти не продавав, ті гади притягнуть двох бомжів які скажуть що все життя купляли в тебе водяру) Велкам ту Юкрейн!)))

• Подобається Подобається x 2
  4. WANTED

WANTED Місцевий

"Вовка боятись- в ліс не ходити"
    В нас вже давно вовки появились в лісах і "чупакабра" на захід перекочувала і кліщі якісь дуже небезпечні з"явились, але тим не менше в ліс як ходили на відпочинок і на ночівлю, так і продовжують. От до того веду, що і самогон гнали, женуть і гнати будуть. А з другої сторони купити пляшку оригінальної в магазині, то не знати з яким діагнозом можуть в лікарню забрати.

5. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    На рахунок поганої магазинної горілки погоджуюсь. Сам любитель оковитої, так зїздив на завод купив 2 щики за хорошою ціною і святий спокій) :i-m_so_happy: А на рахунок Вовка боятись, то з такими словами можна і канабіс по школам продавати)))

6. WANTED

WANTED Місцевий

Ну канабіс, це вже занадто, то треба мати трохи совісті, таким займатись, бо ж то колись і "бариги" діти можуть в когось такого самого то купити...

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Файна тема!
    Ану закидуйте тепер рецепти!
    Каматоз, ау-ау, будем дегустувати оковиту!?

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Рецептів багато, апарат є, досвід є, а от інгрідієнти нікудишні: цукор - тростина, дріжджі також гавно і спробуй зварити щось.

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Бош, який в тебе апарат, простий дистилятор чи колона?

10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    З цього місця по конкретніше!
    Зробимо в когось самогоно-з'їзд!
    п.с. Як я вже давно непробував доброї самогонки!:drinks::yes:

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Оце ідея! Я - за! І тільки так, по-любительському докину, що справді цукор треба знайти буряковий і тільки тоді планірувати захід :morning1:

12. leopolis

leopolis Початківець

VW Caddy
    маю хринівку)) правда вона трошки слабенька, проте можна посмакувати.

13. Golevgen

Golevgen Active Member

Golf 1,6 D
    Щодо законності. Колись чув, що робиш ліцензію і "гониш" ту самогонку легально. З другого боку алкоголь - державна монополія і ніхто ліцензії не дасть. Так що лишається підпільно для власних потреб.

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Як на мене, простіше (можливо і дешевше) а також смачніше - розбавляти спирт, і робити настоянки. Рецептів купа, на всі смаки. Те ж саме можна робити і з самогонки, але зі спирту краще. Ніби і своїми руками зроблено - і менше мороки, ніж зі самогоном.

15. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    може і дешевше, але ніяк не смачніше!

16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    ) ну не знаю, мені навпаки. Може я не такий цінитель, хоча пробував і добру, і дуже добру самогонку - але не можу її випити багато, бо врані "труба". А державної-то так!

17. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ого :), я навіть незнаю, можливо дистилятор, проясни більш-менш що є що.

18. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    то через то шо або: погано очищена, або не відібрані голови(метиловий спірт і інша фігня яка випаровується при нижчій температурі кипіння ніж етиловий) їх на початок перегонки на 30 л браги десь 150гр.починають випаровуватися десь від 92 до 96градусів.

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    дистилятор то старий дідовський спосіб перегонки(баняк заліплений хлібом по шву кришки і холодильник - відро з холодною водою і спіральною мідною трубкою), а колона то ретифікаційна колона, то типу професійний саогонний апарат, в залежності від констукції
    заміняє декілька разову перегонку через простий дистилятор.

20. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Цікава темка. Буду слідкувати))) Черпати так сказать... )

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)