Цікавить законність цього процесу у нас в країні, знаю що продавати точно не можна, а от чи для власних потреб можна варити?
Для власних потреб, то ніхто навіть і не цікавиться дозволом. Та і навіщо питати, не розумію, вигнав собі і маєш... Не буду сперечатись, але знаю одну колибу, зразу біля траси, та і не маленька по площі, так от там точно є в продажу самогон і навіть не приховано, а прям в меню. А як же "медовуха" також десь таке в меню бачив, чи настоянка на самогоні не рахується)) А ще, до речі, рідко зараз можна зустріти весілля, на якому б не було "Українського столу", який не обходиться без добрячої бутлі самогону і ще одної такої ж з медовухою))))
можна наварити лише зайвих проблем, докажи мужикам в кєпках що ти не продавав, ті гади притягнуть двох бомжів які скажуть що все життя купляли в тебе водяру) Велкам ту Юкрейн!)))
"Вовка боятись- в ліс не ходити" В нас вже давно вовки появились в лісах і "чупакабра" на захід перекочувала і кліщі якісь дуже небезпечні з"явились, але тим не менше в ліс як ходили на відпочинок і на ночівлю, так і продовжують. От до того веду, що і самогон гнали, женуть і гнати будуть. А з другої сторони купити пляшку оригінальної в магазині, то не знати з яким діагнозом можуть в лікарню забрати.
На рахунок поганої магазинної горілки погоджуюсь. Сам любитель оковитої, так зїздив на завод купив 2 щики за хорошою ціною і святий спокій) А на рахунок Вовка боятись, то з такими словами можна і канабіс по школам продавати)))
Ну канабіс, це вже занадто, то треба мати трохи совісті, таким займатись, бо ж то колись і "бариги" діти можуть в когось такого самого то купити... Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Рецептів багато, апарат є, досвід є, а от інгрідієнти нікудишні: цукор - тростина, дріжджі також гавно і спробуй зварити щось.
З цього місця по конкретніше! Зробимо в когось самогоно-з'їзд! п.с. Як я вже давно непробував доброї самогонки!
Оце ідея! Я - за! І тільки так, по-любительському докину, що справді цукор треба знайти буряковий і тільки тоді планірувати захід
Щодо законності. Колись чув, що робиш ліцензію і "гониш" ту самогонку легально. З другого боку алкоголь - державна монополія і ніхто ліцензії не дасть. Так що лишається підпільно для власних потреб.
Як на мене, простіше (можливо і дешевше) а також смачніше - розбавляти спирт, і робити настоянки. Рецептів купа, на всі смаки. Те ж саме можна робити і з самогонки, але зі спирту краще. Ніби і своїми руками зроблено - і менше мороки, ніж зі самогоном.
) ну не знаю, мені навпаки. Може я не такий цінитель, хоча пробував і добру, і дуже добру самогонку - але не можу її випити багато, бо врані "труба". А державної-то так!
то через то шо або: погано очищена, або не відібрані голови(метиловий спірт і інша фігня яка випаровується при нижчій температурі кипіння ніж етиловий) їх на початок перегонки на 30 л браги десь 150гр.починають випаровуватися десь від 92 до 96градусів.
дистилятор то старий дідовський спосіб перегонки(баняк заліплений хлібом по шву кришки і холодильник - відро з холодною водою і спіральною мідною трубкою), а колона то ретифікаційна колона, то типу професійний саогонний апарат, в залежності від констукції заміняє декілька разову перегонку через простий дистилятор.