Ще два кандідата на виліт з ДАІ з'явились в Україні http://www.youtube.com/watch?v=JT5zE1Zw1IQ&feature=feedu Чесне слово, куплю собі реєстратор... Ну його в пєнь тако попастися і потім без доказів жалітись...
Гаєц вирішив за бак бензини залагодити справу, і це вже тоді коли новина була на ТСН. Тепер думаю йому справу не залагодити навіть за вартість всіх квартир його родичів.
Та сяде років на 5 і по всьому... Потім ше 3 роки не буде мати права працювати в міліції. За 10хв заробив собі такої біди... Де купити відеореєстратор і який прайс дівайса?)))
Та відеореєстратор знайти "дешевий" до 100 у.о. неважко. Мене інша сторона турбує, я би хотів знайти такий, щоби камера була на довгому проводі окремо, щоби можна було її стаціонарно зафіксувати (в очі щоби не кидалася), а сам реєстратор щоби був в бардачку чи десь схований. Бо дуже не хочеться кожного разу, як виходиш з машини, його витягати і з собою носити, а залишати теж страшнувато, завжди якийсь бомжик чи наркоман знайдеться, якому на пляшку чи кольнутися треба пару копійок. От якби таке знайшов я, вже б давно купив. Хоча і так напевно щось куплю.
ОТ уроди ненаситні свині....жалко що на камеру їхніх морд не дуже видно,можуть зїхати,але ліпше б їх наказали по повній!!!!!
На мобілку знімай поки не купив реєстратора. Реєстратор сам потрібен лише у випадках щоб зареєструвати непередбачувану подію.
http://auto.hotline.ua/gd/295/?gclid=CPiU4ITFmqgCFYm-zAodO1jNHQ подивись тут,здається є навіть у вигляді окуляр
та був прікол просто,я так і хотів на мобільний знімати чуть з мого слайдера не зробили два телефона...))
Я тільки но хотів додати, що вони таке в момент можуть зробити з телефоном. В мужика на відео забрали ж телефон, фіг кому подзвонити. Чи то чотири мобільні носити чи достатньо трьох? )))
я думаю це питання можна підняти на зїзді,може Martini щось підкаже,або провисти голосування хто бажає і зійтись на певній моделі з відповідною ціною
Організувати таку закупку можна, але треба насправді знати, скільки людей РЕАЛЬНО візьмуть в ній участь. Ато тут на форумі всі (в тому числі і я) давно пишуть "треба купити", а ніхто досі так і не купив Давайте зберем банду реальних покупців, а тоді оголосимо шось типу тендера, хто з постачальників зможе запропонувати кращий варіант за кращою ціною
можна вибрати декілька варіантів моделей(з нормальною ціною) і провести голосування на сайті,потім з людей взяти завдаток,я тоже "за" за купівлю...,