У мене така біда з щітками див. фото. Як її правильно помалювати (якою фарбою), пошкурити, погрунтувати? Бо давати на покраску якомусь сервісу чи купляти нову економічно недоцільно. Проконсультуйте будьласка як цьому зарадити, і які хімікати купляти і шо з ними робити.
Відповідь: Щотка. Фарба облізла 1,Пошкурити наждачкою 2,обезжирити 3,Помалювати грунтовкою (можна з балончика) 4,помалювати чорною фарбою 9можна теж з балончика) Я так зробив знайомому і вже рік тримається
Відповідь: Щотка. Фарба облізла А якою саме грунтовкою і фарбою, знаєте якісь провірені фірми виробники чи магазини? Бо боюсь шоб воно котакти з керхером переносило.
Відповідь: Щотка. Фарба облізла я колись просто покрасив щітку з балончика без грунтовки і обезжирення теж рік трималось а через півтора злізло, тобто рік це не показник. Проте ти усе зробив правильно і це мало б триматися думаю років так 6 (не менше). То Immoral - не варто десь на покраски здавати і т д, звичайний балончик грунтовки зі звичайним балончиком фарби і все буде гут. Фарбу класти в кілька слоїв (~3). Але знай що з таким тримачем для щітки жодна фарба довго не протримається, думаю злазити і ржавіти в цьому місці буде завжди і закрашування хватить роки на 3.
Відповідь: Щотка. Фарба облізла І на знайомому вже виправив помилку? Я як зроблю теж засічу який час фарба витримає, заодно помоніторю наскільки той тримач шо на фото(задній) протримає фарбу менше ніж передні, якшо я правильно зрозумів фразу: Дуже вам ґречне ДЯКУЮ за консультацію.
Відповідь: Щотка. Фарба облізла я мав на увазі ту чорну байду прикручену до кузова в яку двірник лягає
Відповідь: Щотка. Фарба облізла Той "конус" напрямлений вниз намертво причіплений до тримача щітки, а він сам вже лягає на байду "конус" напрямлений вверх.