Всім привіт, в нас в клубі вже два корки, і коли я дивився на щиток то він відрізнявся від того який був в тому коррадо що колись приїжджав до нас на зїзд (червоний) але мені ніхто невірив і казав шо то мені привиділось, і я чисто випадково нарив в себе фото бо згадав що фоткав його! щиток дійсно інакший має позначені відсічки + підсвітка стрілок окрема і цифровий кілометраж!+ регулятори пічки помойму там тоже інакші були вже такі як в б3 пассатах
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! Теж чув таке, це мабуть залежить від комплектації і року випуску
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! це так бо то червоне корадо, здається 95 року випуску! тобто воно новіше!
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! У мене стрілки білі, кілометраж також цифровий, спідометр до 260, бензобак на 55 літрів
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! Не знаю як кому але спідометр з білим фоном і червоними стірлками виглядає просто бомбово. не розумію чого на всіх машинах так не роблять. Їх типу ставлять на спортивні, тіки не можу поянти під яку акцію моя магина попала :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! в мене також білий фон, то дуже просто робиться продаються білі накладки! наклеюєш їх на щиток і маєш білий фон!!!
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! Де продають? Бо я теж хочу білі шкали. Приборка у мене така-ж сама, як і в Г2 ГТі з 8-ми клапанним двигуном. Розмічена до 220 км/г + тахо.
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! а де ті анкладки продаються? і як їх наклеїти тож перше треба стрілки знімати
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! продають у Львові на базарах я бачив на Артема і на Зеленій, шоб наклеїти треба знімати стрілку
Відповідь: Щиток приладів в Коррадо! на гольф точно були такі самісінькі як і вмене і ше до багатьох іномарок!