Miha, думаю, що це спочатку обєднання інтересів, взаємоповага лише через те,що ти є власником марки VW...взаємовиручка, альтруїзм по відношенню до одноклубників
Я вже майже рік не власник VW але залишаюся тут з вами на форумі тому для мене (тим більше що я з Харкова) це в першу чергу цікаве спілкування, з гарною компанією, і подякувати я б хотів адмінам за лояльне відношення до Нас з Вами за чистий і зрозумілий форум. Дякую!
Багато гарного позитиву,багато нових друзів,багато корисноЇ інформаціЇ,взаємовиручка,спєтий колєктіві взагалі гарний клуб
А я думаю, що то так гарячим дме і дме з під колес, а то пассат Клуб для мене - це прекрасні люди, що безкорисно прийдуть на допомогу, таких людей зараз все важче знайти. Не шкодуючи свого часу чи навіть якихось запчастин, скільки раз вже виручали. Це друге життя моєму авто, яке накінець отримало кваліфікованих Майстрів з великої букви. Це кладезь досвіду користування авто і фольксвагенами зокрема. Як казав мій один знайомий - школа коштує грошей. Тут ця школа безкоштовна, з практичними уроками і кожен день стає все цікавіше вчитися.
В першу чергу це нове коло знайомств хороших людей,які мають спільні інтереси також гарно провести час,ВЕЛИЧЕЗНА ЕНЦИКЛОПЕДІЯ ЗНАНЬ "По руковотству і експлуатації WV і не тільки",яку дають досвідчені люди таким чайникам як я:D ну карочі класний,зачотний клуб:dance2: