Що краще: новий кузов і документи, чи розпродати на запчастини

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем aragorn777, 23 вер 2013.

1. aragorn777

aragorn777 Новачок

VW Vento
    Проблема наступного характеру: є авто VW Vento 1.9 D 1995р. у гарному стані. Все б нічого, але проїздивши один рік на ньому, зупинило ДАІ, і вічливо натякнуло, що "гаразд їздити на цій машині, треба відганяти в гараж". Короче кажучи, виявилось, що авто - двійник (кинули виходить з нею). І в мене питання: що краще, розпродати по запчастинам? Чи можливо знайти в Україні кузов з документами? Або знайти їх в польщі і розмитнити?
    Прошу відгукнутися, хто може допомогти якоюсь порадою! Дякую..

2. aragorn777

aragorn777 Новачок

VW Vento
    Да.... Дохлий форум.. :bad:На важкі питання тут навряд дадуть відповідь... Якийсь дитячий садок... Успіхів адмінам...

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а якої відповіді ти очікуєш?

4. aragorn777

aragorn777 Новачок

VW Vento
    Как какого ответа?? Совета жду... думал тут опытные люди сидят, которые разбираются в таких вопросах.
    Возможный ответ "Знаешь, кузов+доки тебе обойдутся в 1200$.. ну переставишь ты свои запчасти на другой кузов. Это влетит в копейку. Лучше выставь на продажу как есть... Вернешь хоть 1500-2000$"
    Или такой "Слушай, конечно кузов+доки.. Я знаю авторынок, где можно за 1000$ нормальный кузов достать.. Сам разберешь с пацанами свою машину и переставишь на новый кузов. А если на запчасти будешь продавать, в любом случае мало что отобьешь..."

ТИПО ТОГО!!! А нет, ноль! Форум для девочек, которым нужен совет, как перегнать с польши тачку, где находится двигатель и т.п.."
    Пока девчата!

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ти ж сам знаєш всі відповіді на свої питання, але як видно не дуже хочеш розставатися з машинкою, а дарма. Кузов купити за кордоном, розмитнити, і ще робота по перестановці буде коштувати купу грошей, не вигідно це робити.
    ІМХО, я б продав по запчастинах.

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Такими словами про "дохлий форум" я б не розкидувався на вашому місці, бо інші користувачі можуть образитися на таке зі всіма витікаючими.
    Якщо ж відкрити той же Авторіа, то буде видно, що розстріляна на ніц машина коштує від 4 тис доларів. Оскільки самі документи вам не підходять, то це єдиний варіант.
    А тепер думайте чи вам такий варіант підходить, чи варто просто спихнути на частини.

7. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Ще варіант купити таку саму машину, а цю потрохи розпродувати. І дорожче продастся і запчастини для себе будуть.

8. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    А Вы думали , что с одним постом Вам сейчас всю кладку по полкам разложат ? Вы же по сути спрашиваете совет , как легализовать краденную машину.

Останнє редагування: 3 жов 2013
  9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ось і я про це...

я звісно вибачаюсь в ТС, я кручусь біля жигуликів - їх вигідніше продавати по запчастинах, якщо закінчується довіреність, чи кузов зовсім лайно. З фольцами і доками на них не стикався. знаю, що запчастини на МК2 цінуються сильно і дорого продаються (всякі пластмаски, бздюшки малі до салону і те де), тому схиляюсь до думки продавати по запчастинах. - хоча б тому, що це легально

10. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    навчись спочатку читати форум і знаходити пп, які тобі надсилають...
    п.с. в пп поступила пропозиція по документах і кузову, реальна пропозиція, але якщо ТС не вміє читати пп, то хто тут "девчата"...

11. aragorn777

aragorn777 Новачок

VW Vento
    реальна?? мені запропонували кузов за 1994 рік, бензиновий (на відміну від необхідного дизельного) та ще і за 2500 долларів... як по мені - не дуже реально...

12. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    -переобладнання ще 200-300 доларів, з бензину на дизель . по суті це самий реальний варіант.

-після введення утилізації про розтаможку кузова можеш забути. та й під які документи розтаможувати якщо твої липові?

-ціни на б.у. запчастини на г3 смішні, нічого ти не відіб"єш

-у тебе номер перебитий на авто? чи кузов безномерний? двійники вони різні бувають, і в багатьох випадках поки дві машини поряд не поставлять виявити двійника неможливо

Останнє редагування: 7 жов 2013
  13. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Можливий варіант, коли в техпаспорті вписані реальні номери агрегатів авта-двійника, а в базі Дай номери агрегатів оригінала. Виявляється такий двійник звичайною телефонною перевіркою дайцями.

14. aragorn777

aragorn777 Новачок

VW Vento
    перебитий номер кузова..тобто таке саме авто с таким самим номером кузова десь ще є, але "оригінальне", а мені продали, як виявилось двійника..

15. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    як на мене, доки з цілим голим кузовом, а не куском металу, - ще й яка реальна пропозиція...

16. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    тоді тільки доки з кузовом. як каже телесик. бо посуті у тебе є донор без документів і більше нічого.

або продати свою як авто без документів. за 1500 уй , гадаю, заберуть

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)