Проблема наступного характеру: є авто VW Vento 1.9 D 1995р. у гарному стані. Все б нічого, але проїздивши один рік на ньому, зупинило ДАІ, і вічливо натякнуло, що "гаразд їздити на цій машині, треба відганяти в гараж". Короче кажучи, виявилось, що авто - двійник (кинули виходить з нею). І в мене питання: що краще, розпродати по запчастинам? Чи можливо знайти в Україні кузов з документами? Або знайти їх в польщі і розмитнити? Прошу відгукнутися, хто може допомогти якоюсь порадою! Дякую..
Да.... Дохлий форум.. На важкі питання тут навряд дадуть відповідь... Якийсь дитячий садок... Успіхів адмінам...
Как какого ответа?? Совета жду... думал тут опытные люди сидят, которые разбираются в таких вопросах. Возможный ответ "Знаешь, кузов+доки тебе обойдутся в 1200$.. ну переставишь ты свои запчасти на другой кузов. Это влетит в копейку. Лучше выставь на продажу как есть... Вернешь хоть 1500-2000$" Или такой "Слушай, конечно кузов+доки.. Я знаю авторынок, где можно за 1000$ нормальный кузов достать.. Сам разберешь с пацанами свою машину и переставишь на новый кузов. А если на запчасти будешь продавать, в любом случае мало что отобьешь..." ТИПО ТОГО!!! А нет, ноль! Форум для девочек, которым нужен совет, как перегнать с польши тачку, где находится двигатель и т.п.." Пока девчата!
Ти ж сам знаєш всі відповіді на свої питання, але як видно не дуже хочеш розставатися з машинкою, а дарма. Кузов купити за кордоном, розмитнити, і ще робота по перестановці буде коштувати купу грошей, не вигідно це робити. ІМХО, я б продав по запчастинах.
Такими словами про "дохлий форум" я б не розкидувався на вашому місці, бо інші користувачі можуть образитися на таке зі всіма витікаючими. Якщо ж відкрити той же Авторіа, то буде видно, що розстріляна на ніц машина коштує від 4 тис доларів. Оскільки самі документи вам не підходять, то це єдиний варіант. А тепер думайте чи вам такий варіант підходить, чи варто просто спихнути на частини.
Ще варіант купити таку саму машину, а цю потрохи розпродувати. І дорожче продастся і запчастини для себе будуть.
А Вы думали , что с одним постом Вам сейчас всю кладку по полкам разложат ? Вы же по сути спрашиваете совет , как легализовать краденную машину.
ось і я про це... я звісно вибачаюсь в ТС, я кручусь біля жигуликів - їх вигідніше продавати по запчастинах, якщо закінчується довіреність, чи кузов зовсім лайно. З фольцами і доками на них не стикався. знаю, що запчастини на МК2 цінуються сильно і дорого продаються (всякі пластмаски, бздюшки малі до салону і те де), тому схиляюсь до думки продавати по запчастинах. - хоча б тому, що це легально
навчись спочатку читати форум і знаходити пп, які тобі надсилають... п.с. в пп поступила пропозиція по документах і кузову, реальна пропозиція, але якщо ТС не вміє читати пп, то хто тут "девчата"...
реальна?? мені запропонували кузов за 1994 рік, бензиновий (на відміну від необхідного дизельного) та ще і за 2500 долларів... як по мені - не дуже реально...
-переобладнання ще 200-300 доларів, з бензину на дизель . по суті це самий реальний варіант. -після введення утилізації про розтаможку кузова можеш забути. та й під які документи розтаможувати якщо твої липові? -ціни на б.у. запчастини на г3 смішні, нічого ти не відіб"єш -у тебе номер перебитий на авто? чи кузов безномерний? двійники вони різні бувають, і в багатьох випадках поки дві машини поряд не поставлять виявити двійника неможливо
Можливий варіант, коли в техпаспорті вписані реальні номери агрегатів авта-двійника, а в базі Дай номери агрегатів оригінала. Виявляється такий двійник звичайною телефонною перевіркою дайцями.
перебитий номер кузова..тобто таке саме авто с таким самим номером кузова десь ще є, але "оригінальне", а мені продали, як виявилось двійника..
тоді тільки доки з кузовом. як каже телесик. бо посуті у тебе є донор без документів і більше нічого. або продати свою як авто без документів. за 1500 уй , гадаю, заберуть