В яку ціну зараз можна взяти живого Golf 2 GTI 1.8 KR ? Чи може звернути увагу на golf 2 з якимсь кращим мотором ? ABF кращий чим KR чи ні ? виникла одна неприємна ситуація (по неуважності в мотор попала гайка.. після гонок за 200 км від львова вже були змучені і неуважно поставилися до установки воздушних фільтрів ), і от я тепер розглядаю різні варіанти що робити далі. в принципі машина потрібна надійна. до мотору лазити особо не планую. хочу просто поставити 40 горизонталки, можливо пару валів (не сильно злих, з фазою до 300), переробити зажигання на январь ну і в принципі все. на KR з тим всім 180-190 сил реально зняти ?
Гольф-2 з АБФ не випускали, цей мотор більш новіша розробка, йшов уже на гольф 3 Але АБФ продається тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4367
думаю що з твоїм підходом може вийти, там коли Ітон кидають, то виходить 320-360к.с. З.І. Тобі давно пора на більш надійніші машини переходити,імхо. Хоть в мене чахлик 1.3, але його надійності мені достатньо.
Vovka, одночасно співчуваю, сумую та радію Щодо питання - збирати лєго всеодно доведеться, як не крути. Г2 з рідним kr, якщо він вже і продається, то купувати вже не варто Тому моя порада - збирати власноручно, з твоїми знаннями та вміннями не бачу проблем, щоби менше ніж за місяць ти вже катався. Якщо конкретніше - почати раджу з кузова, він повинен бути від двигуна 1,8, бо в менших комплектаціях слабші гальма, обрізаніша електрика, і ще багато сюрпризів. Хоча я би радив концентруватися на пошуках scirocco - підкапотний простір, аеродинаміка та вага в стоку є на пункт вищими ніж гольфівські. Щоб ти розумів, вага сірка в стоку це 970 кг, а вже при ненапряжному полегшенні вона падає на 100-150 кг. Двигун. В ABF правильніші вали, випускний колектор, присутні такі девайси як датчик детонації, датчик положення колінвалу, в стоку електронний вприск ітд. На ньому ти швидше переступиш відмітку в 200 коней. Для цього достатньо поставити нові вали та мегасквірт (всі кажуть, що це краще ніж январь) - електронний вприск, що регулюється тільки раз а далі керується з твого ноутбука. Вприск недорогий, ціна в Європі від 500 до 1000 баків. Єдина проблема - найближче місце, де я точно можу допомогти з налаштуванням - прибалтика. Але, як всі стверджують, це цього вартує, бо паливні карти можна міняти прямо в машині, робити з неї малолітражку чи монстра за лічені секунди. KR менше надається до тюнінгу, наприклад в ідеалі установка компресора потребує заміни вприску, а це вже заміна форсунок, тобто голови . Ну і по цінах. Зараз є сірко за 4000 та ABF без вприску за 600. KR є за 600 з вприском, але потребує заміни шатуна, який додається. Якщо цікавить - стукай.
Якщо хочеш на драг, то краще взяти Scirocco або Golf MK1. Вага меньша. Гольф MK1 має вагу 790 кг. Туди можна засунути KR, 2E, PG, VR6. Купляєш одиничку, робиш новий паливопровід, ставиш стаби, розпірку нижню передню, задні дискові гальма від G2(Passat B3,4), передні 256 від V16 і вйо рвати всіх!
Забув додати, що ABF на правильно відрегульованих карбах має десь коло 170 к.с. Вали, впуск та випуск стокові. Крутиться до 8000 спокійно. Для ваги в 800 кг то нормуль для початку, думаю не так вже і далеко від суби в стоку. Далі можна морочитися полегшенням+валами+мегасквірт+компресор. Разом при правильних руцях в теорії не менше 250-260. Ну в часі заїзду рахуй відповідно. Що приємно, все є, все недороге. Ну і надійність на рівні міської машини.
Не плутаю, http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Golf_Mk1 - тут вказано що вага коливається від 790 до 970 кг http://www.performance-car-guide.co.uk/vw-golf-mk1.html
а датчик колінвала яким чином організований ? шків 60-2 читає чи якось по іншому ? якщо читає тоді все чудово, мені буде достатньо теперішнього мого мпсз (і датчик детонації вазівський, і датчик колінвала і мап сенсор і здвоєна катушка і 2 канальний комутатор, і в онлайні запалювання можна настроювати). я планую залишити і поставити карбюратори dellorto (настроїти їх нескладно, широка лямбда є, жикльорів багацько). про турбо, компресор і т.п. мова не йде А де скачати книжку електронну по Scirocco і Гольфах і взагалі по двигунах і їх заміняємості. Також цікавлять ходи колінвала, довжина шатунів, компресійна висота поршнів.. одним словом все що стосується двигунів. І як бути з коробками передач. В яких короткі передачі ? І які коробки витримають скажімо 200 коней ? Кажуть майстри що коробки ненадійні в фольців (гірше чим в передньоприводних вазів по конструкції) хоч і по якості зборки кращі чим ваз. по головках.. говорив з людиною яка працює на ВМС (на кульпарківській). Кажуть фольцівські голови мало популярні в них, тобто можна сказати що надійні.. опельовські в тому плані наприклад гірші, часті клієнти наразі ще не час. я пробиваю почву так сказати. перш чим купити фольц мені треба буде все продати з машини і саму машину. думаю якщо щось вийде то не раніше зими. дійсно я щось про scirocco забув.. мабуть це кращий вибір чим golf 2 gti.