Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? Гарний, невибагливий мотор, 8 клапанів, 115к.с. Ситема впроску - Діджифан.
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? А ше на парі клубних тройок і в т.ч. на тій тройці, шо я продав в листопаді. 2.0, 8 клапанів, 115 к/с, система вприску дігіфант, простий, надійний в міру динамічний/прожорливий двіжок. Ставився на г3, пасат Б3, карягу, Венту. Більше шукай на www.volkswagen.msk.ru, там про нього купа інфи, в т.ч. і по ремонту і відгуки. пи.си. частий глюк-забивається вент. картера в силу своїх конструкт. особливостей. При обриві ремня ГРМ клапана гне.
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? А як вам такий двигун на такій машині? http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?t=4998&postdays=0&postorder=asc&start=15
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? ага розхід дійсно не радує наразі 15 літрів по місту все ніяк до інжекторщика не виберусь а так цілком і цілком нормальний двіг вже 320 тищ проїхав компресія як по мануалу всі мотористи про нього відзиваються з захопленням Додано через 12 хвилин Гольфік з тим мотором має бути просто пушка, надійна пушка, мабудь за шо в тому гольфі не варто хвилюватись так то за мотор якшо за ним був належний догляд Додано через 18 хвилин Тьху-тьху масла не жере взагалі. Та і чув історію знов таки від моториста шо пригнав чувак з бундеса пассатік Б3 який як таксо юзався на спідометрі було 600 тищ накатано до того моториста шоби там генеральний ремонт двігла робити. Той почав з заміни кілець... і тим і закінчив генералку казав шо ох..їв від того шо після стільки км проїханого виробітки фактично 0. Після заміни колечок компресія у всіх циліндрах стала 12. Казав шо після заміни кілець і скручування кілометражу пішов пасік як майже новий і на якому до церкви дідусь німецький їздив.
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? Це не відноситься до конкретного двигуна, але мотористи кажуть,що двигунів які не беруть масло в природі не існує.Якщо рівень від заміни до заміни сталий, це означає, що масло поповнюється продуктами згорання.В знайомого БМВ 525 , так там навіть в німецькому мануалі написано, що доливання масла є необхідне в залежності від рівня.
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? в топку таких мотористів. Додано через 2 хвилини П топку таких мотористів.
Відповідь: Що за звір той 2.0 (2Е)? 2 е отличній мотор! ето по теме:-D я на пасху буду во львове може там всі зустрінемось:-D