Щодо нового техпаспорту питання

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Mary, 5 вер 2007.

1. Mary

Mary Новачок

BMW 320
    Скажіть,будь-ласка.На мене оформлене тимчасове посвідчення на машину на старе прізвище,дійсне протягом 2 місяців, а зараз я змінюю прізвище і роблю новий паспорт.Чи можу я зробити вже постійне посвідчення по новому прізвищу зразу, чи повинна спочатку зробити по старому, а потім переробити?І чи для нового необхідно ще мати старий паспорт?

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Щодо нового техпаспорту питання

Думаю шо можна буде зразу на нове прізвище робити тільки треба мати довідку про зміну прізвища. Принаймі так роблять у багатьох державних структурах коли шось переоформляють то потрібна та довідка для того щоб засвідчити що то одна і та сама людина.

3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Точніше копію довідки про шлюб.Пораджу знайти доброго дядю які стоять біля входу в МРЕО який поможе з оформленням бо самому оформити майже нереально.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

:cry: Стидно, але такі реалії життя в Україні:evil:

5. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995

є такий дядя. мав з ним справу по переобладнанню і я і кенти. задоволений дуже!!! дешевше виходить, ніж самому "порозжавати". за 2 години порішав більше, ніж я сам за 2 тижні. Михайло 8067 672 86 49...

6. Alima

Alima Новачок

VW Lupo

А дядя за рекламу заплатив?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)