Скажіть,будь-ласка.На мене оформлене тимчасове посвідчення на машину на старе прізвище,дійсне протягом 2 місяців, а зараз я змінюю прізвище і роблю новий паспорт.Чи можу я зробити вже постійне посвідчення по новому прізвищу зразу, чи повинна спочатку зробити по старому, а потім переробити?І чи для нового необхідно ще мати старий паспорт?
Відповідь: Щодо нового техпаспорту питання Думаю шо можна буде зразу на нове прізвище робити тільки треба мати довідку про зміну прізвища. Принаймі так роблять у багатьох державних структурах коли шось переоформляють то потрібна та довідка для того щоб засвідчити що то одна і та сама людина.
Відповідь: Щодо нового техпаспорту питання Точніше копію довідки про шлюб.Пораджу знайти доброго дядю які стоять біля входу в МРЕО який поможе з оформленням бо самому оформити майже нереально.
Відповідь: Щодо нового техпаспорту питання є такий дядя. мав з ним справу по переобладнанню і я і кенти. задоволений дуже!!! дешевше виходить, ніж самому "порозжавати". за 2 години порішав більше, ніж я сам за 2 тижні. Михайло 8067 672 86 49...