Сьогодні вночі у Львові на Марка Вовчка, 40 в товариша вкрали машину! Прошу допомогти в пошуках авто Фольксваген пасат В6, темнокоричневий, ВС9511ВВ! Особливу увагу звертайте на запарковані авто, авто під чехлами на СТО, питайте в гаражних кооперативах. Прошу врахувати, такі пошуки можуть допомогти знайти не лише авто а і злодіїв, спати буде спокійніше всім нам. Якщо знайдеться - дзвоніть мені або в 102. Будемо сподіватись на краще!
Б6 гарна машина я думаю що мають подзвонити. Думаю вона десь стоїть на парковці і чекає поки за неї дадуть викуп. Добре було би взяти карту Львова і відзначати на ній хто де дивився(ідучи з роботи...) думаю це б допомогло.
Злодійський район... там постійно крадуть. Б6 не так просто завести. можливо технологія крадіжки була така. Виламали стопор керма і скотили вниз у напрямку до Я. Мудрого і там десь в гаражах приховали , щоб підставити другий компютер. Так що треба шукати в тому районі далеко загнати не могли. Брати участкового дати пару гривень і переглянути гаражі і стоянки і військову частину (там в гаражах бувшого ПРИКВО можна чорта заховати) в районі від М.Вовчка до Я.Мудрого від Городецької до Шевченка. ПС. Всі ці розмови про сканери сигналок і обходи іммо то воно є, але та техніка дуже дорога і не у кожного є.... крадуть за звичай примітивним методом.... пхають руками або на шнурок перед тим обірвавши дроти сигналки, щоб не гуділа
Варіант гаражі Пелєхатово, а ще гірше Лєвандовка або Рясне. Погано, що у тому районі ніяких банків і тд.(камер немає), а так можна було б хоч напрямок приблизно вичислити. П.С. Потрібно добре на районні розпитувати людей.
Погоджуюсь з kym - спосіб викрадення повинен був би бути примітивним. Наскільки мені відомо, то викрасти звичайним "людським" способом Б6 неможливо. Навіть самі дорогі сканери не "читають" коректно сигнал штатної сигналізації, ну і не забуваємо,що там чіп-ключ. Всі Б6, які були викрадені, - це або з викраденими попередньо "рідними" ключами, або отак "внахалку" (евакуатор/мотузок...) Варіант "повернення за гроші" - дуже високий, так як бавитись з "продажем по запчастинах" не дуже вигідно (по даному авто) + ризик. "Заказне" - ХЗ...там по кузову номер набитий в трьох місцях... Хіба, що "заказний донор" під таке саме розбите.
А варіант банального евакуатора і штрафплощадки пробивали? Вони з мєнтами не завжди то діляться, от і затримка могла вийти...
А ось тут детальніше будь-ласка. Які наліпки, де наліплюють? І чи в таку погоду (сніг, лід) та наліпка не відклеїлась чи то, ба не приклеїлась там де мала б бути. Персонально мені про таке не відомо нічого, я б навіть не пробував шукати якісь там наліпки...
коли машину забирае евакуатор то на місці машини вони повинні залишити так звану наліпку ,що машина на штрафмайданчику і куди звертатись.одним словом інформацію про авто
переважно чіпають на бардюр де стояла машина або стовп,гараж на те до чого можна приліпити і повинна бути інфа ,що авто з номерним знаком ,,,,,,,,відправлено тоді,,,,,по адресу,,,,,,,звертатись,,,,,,,,,,.
ну я думаю, потерпілий першим ділом перевірив комунальну службу, яка тут евакуацією займається. Особливо, якщо авто стояло, заваджаючи рухові транспорту чи пішоходів