А чому тека піднята? Впринципі розумію: стан доріг, теде-тепе... Але якось не по феншую така посадка для такого авто.
Дякую) Про все пишу на драйві http://www.drive2.ru/r/volkswagen/845881/ бо ще не навчився користуватись цим сайтом)))
Купив собі легенду VW Scirocco, і вирішив довести її до ідеалу)) Машинка не нова, але кузов в ідеальному стані, зроблений капремонт мотора, а все інше можна поміняти. І я взявся міняти)) Масло (Hado 10v40), фільтр, сигналізація, рупор, центр.замок, замінений радіатор всі патрубки і антифриз. Лобове скло, передні і задні фари, магнітофон, диски Aluline r15. шини 195-50. Зроблена настройка карбюратора, проставка під карб, терморегулятор холостого ходу і пусковий пристрій, тепер машина летить як літак)) Заради жарту поставив собі Пневматичний сигнал як у поїзда (стережіться маршрутки)) Поміняв килимки і передні підшипники (правий і лівий,) Відполірував машину, тепер машинка як дзеркало) Прикрутив обвіс ZENDER!! Замінив практично всі дрібниці гальмівної системи і не тільки! (троси ручника, рульовий наконечник-правий, трос щеплення, гальмівні колодки, циліндри, шланги, пружинки і передні і задні підшипники! Сидіння дуже, дуже красиві від golf 3gti!!! Ручка кпп хром)) Наклейка на ляду) Пофарбував зимові диски в фіолетовий) Відполірував літні диски) Ну і потихеньку збираю пневмопідвіску)) Паспортні дані двигун 1.8 Машина 1985 випуску, була куплена в 2014 році Volkswagen Scirocco (2nd generation) випускається з 1981 року
Ще замінив повністю вихлопну систему! Радіатор пічки! Поставив панель приборів з екомайзером! Купив дорогу зимову гуму Dunloop! і це все за один рік, я в шоці))) Ще хочу сказати що на машині я об'їхав за цей рік половину України, і сірко мене ні разу не підводив, VAG BEST)))
Всім привіт! Хочу поділитись з вами величезною радістю) З машиною багато що відбувається і удосконалюється, але найголовніше чим я живу це ПНЕВМОПІДВІСКА) На це пішло багато нервів, недоспаних ночей, кави, знайомств і грошей)) Я не знаю як тут підписувати фото, тому якщо щось буде незрозуміло питайте все розкажу, поясню) Отже представляю до вашої уваги фото-звіт пневмопідвіска на VW Scirocco mk2!! Задні Пневмо стійки!
Передні пневмостійки: Кріплення нижнього привареного кільця має бути на 3 см вище чим на фото, бо на такій висоті тре в колесо, буду переробляти((
На счет этого я с вами соглашусь!У меня тоже белая,правда кошка А теперь вопрос к тебе! Это вместо моего скирика ТЕМА делал твоего?????????