Шрот в ГАЇ Це по трасі Львів-Тернопіль, якщо їхати зі Львова по правії стороні буде поворот на с. Гаї. Ігор - 80673719811
Звичайно, вони приганяють цілі машини під розборку, наприклад тре мотор то можна зразу перевірити-попробувати той мотор як він їде і зразу там зняти і переставити. На рахунок цін то з Ігорем можна нормально торгуватися, скажеш що ти з клубу, він про наш клуб знає, я трохи розрекламував :D
Вул Садова 8-067-583-58-24 Господар Ігор. Час від часу приганяють машини на з/ч. Потрібного на місці може не виявитись. Тоді замовляєш і за пару годин або завтра привозять. Вже не САДОВА. вони переїхали в село Гаі, як на Золочів далеко в бібінях... ше з 6 км по грунтовій дорозі... Але шрот величенький. розрослись. соррі, якщо баян
сор за антирекламу вже 2 рази їхав я туди по цій жахливій дорозі по телефону дзвониш все є в наявності прийдь забери приїжджаєш до тебе ставлення як точно не до клієнта і деталей теж не виявляється....
Також туди більше ніколи не поїду. Шрот в такому зажопєцку що туди доїхати, то спалиш більше палива ніж та деталь коштує. Відношення ніяке... Поводяться так ніби вони в центрі Львова розташовані і в них мільйон клієнтів.
Не спішіть! Ризикнув я вчора туди поїхати(після дзвінка до них, сказали що мають ремінь безпеки, який я шукав), дорога дійсно дурдом, навіть не дорога а напрямок, але воно того вартувало! Ремінь купив, ціна доречі вдвіччі дешевша, порівняно з іншими, купив ще й коректори фар(інші пропонували в зборі з фарами), і купив значок AUDI той шо на крилі на молдінгу(якийсь п***рас з***див) без самого молдінга, бо ішні продавали разом з ним! Домовився про молдінги дверей на ауді(в наявності не було, але взяли мій тел. і обіцяли зателефонувати, зразу як появляться!) І відношення було нормальним! Загалом Я довольний шо слон!
Точно. мені за антенку на дах загнули 60 грн., а на базарі нова в комплекті 50 коштує. Особисто я обминаю цей шрот.
Якщо 60грн - це оригінальна антенка, то це ще дешево, бо 50грн базарна - це повна попа, тільки вигляд!!!
Був там теж, задоволення ніякого. Подивитись нічого не можна, туда не йди , там не стій. Більше не поїду. Ціни придумують від фанаря, заканало толкнули а нє то хай валяеться. Дорога ужас.
Хлопці хтось чув про шрот за винниками ? казав знайомий туди їздив, віндношення пофігістичне але на рахунок цін тут можна доволі дешево взяти так розказували