Штраф за 5 хвилин

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 31 гру 2014.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Так дійсно буває???

Николай Шумыгора
    Нарушил... проехал прямо на Щербакова, с ряда, где разрешено только налево:
    - Здравствуйте .... тра-та-та ... нарушаем!
    - Согласен, оформляйте по-быстрее протокол - очень спешу!
    - У Вас будет возможность рассчитаться карточкой? (достает терминал Приват Банка)
    Оплатил штраф 255 грн. с комиссией в 7,5 грн. (про которую никто не предупреждал), получил чек с номером протокола и покинул место преступления - вся процедура заняла 5 мин.

Выводы:
    - удобно, быстро но комиссия не понравилась да и вообще я за камеры видеонаблюдения;
    - #ИгорьВалерьевич выпишите, пожалуйста, премию менеджеру, который это придумал;
    - #ДенисБигус все тендеры прозрачны и чисты, ведь правда?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так, мало таке бути. Підозрюю шо термінали будуть наразі в дуже малої кількості патрулів.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Та вони ж з голоду помруть!

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Не помруть, бо:
    1) не у всіх водіїв є карточки;
    2) найгірше те, що всі ці події в країні не навчили багатьох людей не давати ХАБАР

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    то точно....
    Десь, на протязі місяця їхав в Городок, завтикав і влетів в населений пункт з перевищенням. Відповідно - ДАІ, відповідно штраф. Але, прікол в тому, що вони чомусь дуже просили присісти до них в авто. Але так, як я спішив, то послав їх нах, попросив швидше заповнити протокол (було штрафу на 255), забрав протокол і поїхав. Згодом в банку оплатив.
    Ну і моя думка, що нєфіг тим "роботягам" давати термінали, адже їх функція - це забезпечення безпеки дорожнього руху...., а нє-є-є, мля-я-дь, з терміналом стояти як оператор-касир торгового залу.

п/с/ на сьогодні банківських установ - нємєрєнно. Нєфіг з міліціянта робити продавця. Хай ліпше сніг відгортають, як не можуть забезпечити безпеку руху.

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Нормальна європейська практика

7. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    мені тоже таке нововведення подобається. я за, головне, щоб це викорінило в них брати хабарі!

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    хабарі будуть брати, до поки їх будуть давати, і ніякі високі зарплати цього явища не викорінять.
    Починати треба з себе, кожному. А також, вважаю, що хабарі треба присікати і присікати будь-яке порушення (в т.ч. порушення ПДР) зі сторони міліціянтів.
    Для прикладу:
    вчора ввечері, близько 12.00 год ночі, повертаючись додому по вул.Личаківській, навпроти будівлі госп.суду, помітив, що за 1-2 метри перед пішохідним знаком (переходом) стоїть ДАЙцівська дев'ятка (без габаритів, без проблискових маячків), а в ній сидить толпа бідуінів і розводять піяка на бабло..... із-за дев'ятки вискакує на перехід жінка пішохід, благо, я встиг зреагувати та пропустити її. Але ДАЙцям цього порушення подарувати не зміг. Незважаючи на словесні брєдні затриманих піяків та начебто учасників ДТП (так повідомили дайці, мол, оформляєм ДТП), а також незважаючи на матюкливість та невдоволення одного із інспекторів служби ДАЙ, все-таки змусив ту братію порушників перемістити ДАЙський автомобіль за знак пішохідного переходу на відстань 12м.
    І з цього випливає, що вони (той екіпаж), мальохо, недоумки..... Бо мені доказували, що оформляють ДТП (маячки проблискові були вимкнені, знаку "Увага оформл.ДТП" не було, аварійка не "моргала", габарити не світили), і якби у когось з тих ДАЙців спрацювала "сообразіловка", то вони б включили проблисковий маячок і б від них від'іпався..... а так вони переставили автомобіль.

• Подобається Подобається x 1
  9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Їхав там вчора десь в 12 год, теж бачив тих дайців

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вот тут я на всі 200% згідний. і недавати у всіх структурах - митних, медичних, навчальних ітд ітп

11. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    І ніч
    І не зупинився та не сказав щоб правильно паркувались! Де сумління? Ріспект дізелю.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    підтримую, але для цього необхідно міняти законодавство, наприклад по митниці, бо знаю випадок (митник розказував), що коли перестали давати хабарі, то простій фур був більше тижня, і тоді шкура не вартувала вичинки...., а по медицині сам стикнувся, так як немає платної медицини, а хочеш жити чи мати обидві ноги, то платиш по ціннику "скільки вважаєте за потрібне", але то таке, то вже інша тема. Все ж таки надіємося на зміни.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)