Всім доброго дня! Можливо хтось має файл 3В0 907 557.lbl для мотора 1,6 AHL на B5 1997 року, бажано русифікований.
Есть файл 3B0-907-557-C.lbl Читал, что если у тебя контроллер без "С", то можно просто переименовать файл. Ссылка на скачку (к форуму не получилось приаттачить): http://letitbit.net/download/71614.77d0d999cce19c9d993987315646/3B0-907-557-C.zip.html
Дякую uanix за файлик, якщо файл переіменувати відповідно до назви контролера і закинути в директорію де програми в папку Labels, то vag-com його автоматично підцепить.
Так. Я так у себя делал. Но слышал, что начичие файла все равно большойй роли не играет. Т.к. контроллер выдает код ошибки - а программа его расшифровует. А вот для ностроек и снятия логов LBL вроде нужны... Но точно утверждать не буду. А для каких целей тебе LBL нужен? Просто ошибки почитать?
Файл робить більш читабельними блоки вимірів. А настройки все одно потрібно по ЕЛЬЗі або по GFS звіряти... бо можна дров наламати.
можливо як варіант спробуй програму VagTool (VWTool). У мене в Ваг-ком теж не було лбл-ки, а в Ваг-тол все зрозуміло читалося.
Файл потрібен для блоку вимірів, а то я по німецьки слабовато читаю назви..))) . Дякую за пораду - зараз скачаю VagTool и спробую ще його. Цікаво подивитись чим відрізняються.
Вважаю було б непогано зробити розділ на форумі з назвою "Діагностика" , де обговорюваит методи компютерної діагностики, який софт використовується для цього і т.п.