Шукаю файл 3В0 907 557.lbl

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем rondo, 10 лип 2011.

1. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Всім доброго дня! Можливо хтось має файл 3В0 907 557.lbl для мотора 1,6 AHL на B5 1997 року, бажано русифікований.

2. uanix

uanix Початківець

Passat B5 1999 AHL 01N
  3. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Дякую uanix за файлик, якщо файл переіменувати відповідно до назви контролера і закинути в директорію де програми в папку Labels, то vag-com його автоматично підцепить.

4. uanix

uanix Початківець

Passat B5 1999 AHL 01N
    Так. Я так у себя делал. Но слышал, что начичие файла все равно большойй роли не играет. Т.к. контроллер выдает код ошибки - а программа его расшифровует. А вот для ностроек и снятия логов LBL вроде нужны... Но точно утверждать не буду.
    А для каких целей тебе LBL нужен? Просто ошибки почитать?

5. kym

kym Аксакал

a 100
    Файл робить більш читабельними блоки вимірів. А настройки все одно потрібно по ЕЛЬЗі або по GFS звіряти... бо можна дров наламати.

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    можливо як варіант спробуй програму VagTool (VWTool). У мене в Ваг-ком теж не було лбл-ки, а в Ваг-тол все зрозуміло читалося.

7. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Файл потрібен для блоку вимірів, а то я по німецьки слабовато читаю назви..))) . Дякую за пораду - зараз скачаю VagTool и спробую ще його. Цікаво подивитись чим відрізняються.

8. rondo

rondo Початківець

vw b5, 1997, AHL 1.6
    Вважаю було б непогано зробити розділ на форумі з назвою "Діагностика" , де обговорюваит методи компютерної діагностики, який софт використовується для цього і т.п.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)