Потрібно ліктьовий костиль для дружини, після операції вже потрохи ходить, але на всяк випадок шукаю може хто має(терміном на 1 місяць), або накрайній випадок візьму в оренду(підкажіть де здають в оренду).
навряд чи десь здають в оренду, хіба купити, новий чи б.в. На Дністерській є магазин ортопедичних товарів, може ще десь.
а де саме? П.С. Дивився в "неті" в Києві є прокат. І найшов на Городоцькій в аптеці, і ціна не велика, але реально потрібно не на довго.
знайшов за 109грн(регулювання по висоті) і 139грн(+ ще регулювання ліктя). Я розумію що це не є великі гроші, але потреба буквально до 1 місяця. П.С. Поки відвожу дружину в магазин на авто, але буду відсутній можливо 1-2 тижні, тому нннадо.
розумію що тимчасово. Але такі речі, нажаль, бувають в пригоді частіше, ніж можна собі уявити. То в сім*ї хтось поламає, то з родичів.
Можу клюшку від Гольфа позичити.. вона останнім часом в багажнику без діла лежить... вже всіх гопників нею перебив )
Чого його ще досі ніхто не забанить!!! Фе! Маю костилі локтьові, міг би передати з Праги на Львів але водії автобусів тих самих 100 грн захочуть
для таких справ можу бесплатно вирішити питання передачі з Праги на Львів. Але на наступному тижні, приїзд в середу-четвер.
Sebastian del Maar, ну красава, ну, молодець, що помітив помилки..... Приїжджай Себастьянчику, краще, на пейнтбол...... Як писав КІТ: "ми тя ждьомс..."