розшукую роботу в офісі, повна вбо неповна зайнятість. освіта вища закінчена, економічна, львівський банківський інститут досвід роботи з людьми так клієнтами присутній але не офіційний (пів року барменом) про себе можу сказати що я не лінива і маю респектабельний зовнішній вигляд
може і смішно, але щойно вернувся з офісу і думав шукати ту тему, щоб підняти... а тут -- ))) ОП! пропозиції в мене скромні. але робота на перспективу. Потрібні: Два програмісти. (для розробки інтернет сайтів) Помічник дизайнера Офіс менеджер. Якого паралельно будемо вивчати на спеціаліста з просування інтернет ресурсів познайомитись з студією можна за адресою www.deep.com.ua roman@deep.com.ua з сабжом "В А К А Н С І Я " (щоб ми не потерли з спамом)
я також випускник банківського інституту)))))))) спробуй в Приваті, вони люблять набирати без досвіду, правда там велика плинність кадрів
гм ! я ото теж вже давненько роботу шукаю ! мо хтось шось підкаже !? досвід роботи в теле-комунікаціях . фалеп , укртелеком , мережі , адмінка .
о тут така тема серйозна я 5 курс щось пробував знайти собі по професій (облік та аудит ) так навіть на економіста ніде не можу влаштуватися... будуть економічні вакансії пишіть)))
Потрібна людина з власним авто на постійну роботу на фірму. Авто: л/а, мінівен, пиріжок тільки іномарка (1995 рік і вище) чистий комфортний салон розхід - до 10л по місту (бензин фірми) З/п - 3000грн./міс. Решта в пп.
Всім привіт! Вирішив зробити "хід конем" і шукаю роботу системного адміністратора. Є досвід у прокладанні мереж, адмініструванні серверів на базі Windows 2003/2008 (AD, DNS, DHCP, RDP, WSUS) а також частково FreeBSD. Працював з СУБД Firebird. Знайомий з роутерами Cisco (VPN, Firewall, SDM, CCP). Аматорська діяльність у створенні вебсайтів (CMS Joomls + верстка шаблонів під неї з нуля). Більш детальну інформацію можу кинути у вигляді резюме. Вік 25 років, неодружений, не палю
Пробуй до нас На цій сторінці юзай лінку "Отправить сообщение". У нас були вакансії сисадмінів так що можливо тобі повезе
Актуально для мене!!! Шукаю роботу... Освіта вища: магістратура спец. "Економічна кібернетика" Досвід не великий: 4р. - ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." - оператор колл-центру; 1.5р. - ТОВ "Дешевше.Нет" - інетмагазин - менеджер із продажу. Знання ПК на високому рівні, знання 1С (вер 7 та 8) на необхідному рівні користувача, високий рівень знання Фото Шоп та Лайтрум, чого не знаю доволі швидко вчуся, шкідливих звичок окрім сна - немає. Буду вдячний за інфу. По необхідності резюме та рекомендацію надам. ))
Вистав чітку мету - що ти шукаєш, а не просто роботу. Ти написав, що можеш і робив, а тепер напиши, що хочеш. Бо такі люди як я на таке що ти робив не реагують взагалі. Може я Тобі щось запропоную.
народ, поможіть дружині знайти роботу журналіст, приїхала з Санкт-Петербурга, російська рідна мова, українською розмовляє вільно (дуже симпатична, комунікабельна, креативна ) є велике резюме радіо, канали, газети і тд, в кого є якісь знайомі ?