передні сідушки трохи "підуствші" , тобто спинка трохи рухається в сторону і ще ті пласмаски шо на них їздить сідуха вже зносились, шо порадити, і як?
пораджу вивчити правила пунктуації української мови, бо нічорта не зрозуміло, що ти написав і що ти хочеш
Можемо попробувати відновити форму, відремонтувати кріплення. тел. 8 067 6722774 вул. Кобилянської, 5 (бічна І. Франка, поворот біля від. Приватбанку)
Пластмаски ти ніде не знайдеш- це факт бо сам шукав. Що до руху спинки зі сторони в сторону можливо їх треба просто поварити(зніми обшивку і все побачиш).
Неправда, я замовляв на Exist.ru - навалом є тих пласмасок. 171 881 213 B2VK - 28 гривень оригінал, і 4 гривні неоригінал - 102 673 755
Знайде ) Віддам за самовивоз з мого гаража. Недавно зняв стару водійську сідуху і з неї пласмаски віддаю.
Дякую друже! Може ще кому буде потрібно, бо я в суботу вже замовив собі! Мають на завтра привезти 4 штуки.
Дякую=)))) Пластмаски мені помогли капєц=)) Нарешті в мене сідухи не гримають))) Вибачайте шо накалив обстановку))) Довго роздупляюся))) ШО з"їзди просто провтикую))) гг))