Якось чекав жінку біля Галицького перехрестя,при вході на базар дивився як бабуля продавала сємки та сигарети по- штучно.Шо саме цікаво, сигарети в неї купляли переважно пацани і дівчата! 12-14 років. Я думаю купляли тому, що в великому гарному сигаретному кіоску їм би не продали. І тому, хочу дізнатися вашу думку: Заради чого варто купувати тютюнові вироби лише в легальних точках продажу і слідкувати, чи це не контрафакт, або контрабанда?
А раз ти такий правильний, то підійти до бабки і вияснити з нею це питання - жаба задусила ?! А в міліцію зателефонувати і повідомити скоєння злочину - теж слабо було ?
Нема мого варіанту відповіді. Бабку шкода, але інакше вона сама з голоду помре. так то правильно то мала б контролювати міліція. Батьки мають контролювати своїх дітей. Я за заборону продажу цигарок і алкоголю на кожному кроці. Один магазин на декілька кілометрів. В супермаркетах. Нема чого в кожній будці то продавати. Хто курить - купить собі зразу блок папірос і все. А чому варто купляти в легальних точках продажу - як мінімум тому, що вони за це платять податки. Здоров"я тут ні до чого. Кожен сам собі вирішує як себе травити)))
Сьогодні в україні із-за якихось маразматичних підарасів в одну мить загинуло бл. 300 людей, діти, жінки... а ви тут якусь хуйню обговорюєте. Встид вам і позор! Так! Я - хам, але лиш тоді коли читаю такі брєдні, а на моє питання ти, фраєр, так і не відповів
Яка фіг різниця, де отруту купувати? От, наприклад я, маю шкідливу звичку паління, і мені фіолЄтово де ті сигарети брати, як не буде то за 10-100км поїду і куплю (90, або полишу цю звичку (10. Так само і алкоголіки зі спиртним, до них себе не відношу. Відслідкувати сигаретний контрабас пересічному громадянину нереально. Бабка продає по-штучно, заздалегідь придбані блоком чи пачкою в кіоску. А що таке легальна точка продажу і як її відрізнити від сумнівної? Не в обіду автору теми, але дійсно, ну нафіг це піднімати...... війна, жертви та безлади у державі. Sebastian del Maar - плюсую.
Хтоб писав про Україну піндюк який свалив за кордон і обсирає все шо тут робиться ? за фраєра і відповісти можна і не тикай чудік сидиш в забугорії сиди і не вчи людей жити а взагалі то треба підняти питання твого перебування тут бо вже дуже нагадуєш поведінкою одного козла шо тут людей розводив.
І перше і друге А це наявний приклад, як люди міняють свою думку за флєшку доброго німецького пива :english_en: В той час, коли на сході стріляли наших хлопців, нічого не заважало тобі, diesel757, писати по пиво яке ти любиш і про те, як правильно їздити зі зчепленням... Пардон...
О, мля, це камінь в "мій город", та безпідставні звинувачення..... Чим це ти можеш довести? Готова відповісти за цей допис? А щоби розвіяти твої сумніви, оскільки я тебе поважаю, то..... дівчино, доводжу до твого відома, так, для загальної інфи: 1. свою думку про людину, я поміняв після того, коли з ним вживу поспілкувався. Після нашої зустрічі, він все одно хамив тут на мої пости. Але реакція моя зовсім стала іншою, на його дописи. Помімо, всього, від часу його реєстрації тут, я жодного разу його не мінусував, хоч як він мене не провокував. І навіть, після так званого презенту у вигляді пива - мені, його я "образно послав нах." з використанням ненорм.лексики у ПП. А щоби бути точнішим, то його пиво то не був презент, а була взаємозаміна...... тобто, ще в травні (приблизно) він десь тут написав, щоби йому передали львівського пива, тому на черговий з'їзд я через Шега передав, а чи отримав він чи ні, то мені пох. Тому він (Себастьян), після цього, мені взаємно спрезентував нім.пиво. Посєму, щодо цього, попрошу тебе, Ельзо, спростувати свій вищедоданий допис. Могла написати, вмій і спростувати. 2. Щодо створеної теми автором, підтримую допис (думку) Себастьяна. 3. За те, що я "провокував" в новоствореній темі (про послуги тур.фірми) автора, коли автор пише одне, а відповісти на вищеописане не може, то мені всандалили, якісь -3 бали (адміністрацією), та ще місяць "умовно". Отож, можете взагалі забанити. 4. В країні війна, біда, горе, щоденно смерті, похорони....... тому я вважаю, що доцільно тимчасово відмовитись від створення таких тем, а вже якщо кортить якусь хєрню написати, то є достатньо створених тем, щоби це зробити. П/С/ це так, коротко, щоби не "драконитись".
Щяс всіх пребаню! Народ, розслабте булки! Абсолютно нормальна тема. Є вона собі і є. З цим теж треба боротися. Зараз чи потім. Не подобається тема - не відписуйтесь. ОРА, Себастьян зі своєї сторони правий. Треба було викликати міліцію і сказати шо бабка продає нелегально сигаретий, ше й не повнолітнім. Якщо вже думати про закони. Всі такі нервові, кожен хоче вчепитися будь-якої фрази і почати перепалку! Хто за війну, хто за троля Себастьяна... Випийте валерьянки і продовжуйте жити. Якшо тепер війна то шо взагалі ні про шо інше не говорити???????? Життя встало?? в країні війна, а ви так захищаєте ті теми, а ввечері будете з бокалом пива і чіпсами сидіти і казати як все погано... Закриваю ту тему. Всі решта розборки в ПП.