Чи потрібен клубу власний логотип, який використовувався б на наклейках, флаєрах та іншій атрибутиці?
Нужен обязательно. Только вот на опыте Львовского тюнинг-клуба убедились, что лого выбрать - проблемка. Хотя тут проще - основа - это знак VW.
Я підкину ідею, але для її втілення потрібно як мінімум перевести в криві. Може хтось візьметься? Отже, задумка така: в логотипі присутня морда лева, як символа міста і символа деяких автомобілістів (напр. Мартіні з його левами на дверях ). Вся ця катавасія базується на логотипі ВВ. Що скажете? І ще. мордочку варто би було зробити трішки злішою :twisted:
Лого - це добре. Але попереджую - використання оригiнального лого VWмое потiм перетворитись у проблеми. Такий прецедент вже був у Росii - Адмiн volkswagen.msk.ru досить довго "спiлкувався" iз певною юриличною компанiэю, що представляла iнтереси VW. А лого VW на iх клубних картах нанесено з дозволу офiцiйного дилера VW. отже, взяти за основу VW я вважаю вам потрiбно, але дещо змiнити його
Еще одно. Когда мы узнавали за регистрацию, то нам сказали что за слово "Львов" или "Львовский" в названии клуба надо будет платить определенную сумму в городской бюджет.
2 Sasha Van Gate: Мое мнение - на начальном уровне никуда не дергайтесь и нигде не регистрируйтесь. Просто существуйте и общайтесь - и все. А если (дай Бог) вырастите сильно - тогда вопрос и поднимите Но если вы говорите о наклейках на машины (на VW) - то там может быть все, что угодно, вплоть до оффициального лого VW..... То-же самое касательно кепок, футболок.... А вот если уже говорить о сайте - то тут могут (теоретически) возникнуть вопросы (особенно касательно лого, размещенног она верхнем баннере)..... Я не отговариваю вас, просто предупреждаю о возможных нюансах
Офіційний диллер уже з"явився на горизонті, мають бажання судитися за доменне ім"я. Відтак наразі з сайту знято всі логотипи, а про домен ведуться переговори
MARTINI той алекс вони нехароші челавєкі.... я туда возив свою тачку колись на ремонт - більше не буду.
Я не знаю наразі як вони ремонтують авта, але переговори ведуть якось надиво агресивно Чомусь вирішили, що продукт колективної праці може їм дістатися за просто так. Тим не менше, поки переговори тривають, я просив би шановних колег згадувати про дану компанію або добре, або ніяк Адже не виключено, що майбутнє готує нам дружбу, співпрацю і цвіточки