Сіпається Пассат Б3

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Sanja, 25 жов 2011.

1. Sanja

Sanja Новачок

Vokswagen Passat B3
    Сіпається пасат б3.Особливо на 2 передачі.Буває що й при 60 на спідометрі.Машина на газі.Звертався за допомогою до різних спеціалістів, не помагає.Може в когось було щось подібне.Підкажіть.

2. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Добре передивись чи всі повітряні патрубки цілі

3. Sanja

Sanja Новачок

Vokswagen Passat B3
    Всі цілі.Вже дивився.

4. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Було щось подібне при розгоні начинала сіпатись( Б-3 тоже на ГБО)все рішилось простой заміной польських :diablo:свічних дротів на нормальні.:D

5. vagor

vagor Початківець

vw passat b3, 1.8mi RP, 1990
    В мене сіпався, мотор 1,8 монік, + до всього цього добре кушав паливо. Сервіс намалював смутну картину - від ревізії головного (робочого) тормозного циліндра до заміни диска щеплення. Ніч біля компа ... Після цього вранці замінив лямду і знайшов, що вакумна трубка, що їде на воздухан (перемикач холодне/гаряче повітря) лежав встороні - насунув трубку на місце. Після цього сіпатись перестав. Ось і думаю в чому була причина - чи лямда чи трубка...

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Машина на газу то те саме що карбюраторний вприск і всякі лямбди і вакууми там не працюють (хіба що ГБО 4-го покоління).
    Провіряй спочатку свічки і високовольтні дроти, трамблер і ДХ якщо є. Потім дивись кут запалювання, потім дивись форсунку(ки). Собака десь там зарита ну і клапан - перемикач газ/бензин.

7. Sanja

Sanja Новачок

Vokswagen Passat B3
    В мене газова установка 4-го покоління.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)