Відповідь: сірко!!!!!!!! Круто, відколи на піденному появився автоинок??? а що по машинці можеш розказати????
Відповідь: сірко!!!!!!!! Бачив його фотку. Ніби аерографія по кузову, а бампер передній від Форда якогось. Це колишня машина Сашки "Спліна"
Відповідь: сірко!!!!!!!! Також бачив того Сірка,стоїть вже там більше місяця. Без дверних ручок зовнішніх. Хто знає чи вартий він уваги?
Відповідь: сірко!!!!!!!! Авторинок там вже давно (як нових так і вживаних машин, але ціни там кусючі).
Відповідь: сірко!!!!!!!! А поїхати-подивитись ніяк? Аж на південний. Чи то просто патриндєть? Вбитий в нього стан (по кузову) хоч і фарбований недавно, і акваріум всередині, але маючи трохи грошей і бажангня його можна повернути до життя.
Відповідь: сірко!!!!!!!! Я би його цінив не більше 3500. Можливо власник так і цінить, але салон має свою націнку. Щодо загального стану - справді він був вбитий, але тепер весь кузов поварений, двигун не рухався, скоро треба буде робити. Мабуть це і є причиною продажу. Коротше машина потребує 2000 вкладень з розрахунку 1000 капремонт мотора і 1000 на ходову, салон ітд. Кого цікавить - маю телефон власника.
Відповідь: сірко!!!!!!!! Я сьогодні розмовляв з продавцем і той так і сказав,що треба прикласти рук,а про ціну ще можна домовлятись.
Відповідь: сірко!!!!!!!! Я б не покупав. Воно на фото вже дивиться погано, а вживу буде ще гірше. Тай ще ці неправдиві фоти. Я б з таким продавцем ніяких справ не мав би.
Відповідь: сірко!!!!!!!! Я перепрошую, а шо ви тут розвеели демогогію? таке враження шо продається "деву Лайнос" то сірка продають хто цінує той купує і само собою довкладає і доводить машину до ідеального, на свій смак, стану. У львові всіх сірків можна на пальцях перелічити, а в продажі один, вибір невеликий такшо, або купуєте, і вкладаєте в нього, або не купуєте, і не обсмоктуєте. ато відібєте комусь охоту купити. звичайно і я б не купляв другу полку в гіршому стані ніж моя. (мається на увазі те шо в тебе вже є один сірко і другий гірший тобі не треба, хіба якщо ти автомайстер і то твій бізнес)
Відповідь: сірко!!!!!!!! Насправді львів це найскірочніше місто в країні. В Києві їх стільки нема. Не знаю, чи то близькість до Європи, чи то відсутність понтів особливого гатунку, але у Львові є доволі багато людей, які купують машину для того щоб їздити а не для того щоб перед сусідами вимахуватися. І це при всьому галицькому менталітеті! Веду до того, що всі скірокери належать до двох течій - тих, хто розуміє, що купує і тих, хто купує бо може тільки це. Власне, аби застерегти останніх існують подібні гілки.