Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Це єдина організація, яка обіцяла розглянути можливість надання клубу знижок на машини і дотепер не відповіла. Минув майже рік . Всі інші, з ким ми говорили, надали нам знижки не більш як в тижневий термін. Сподіваюся, це свідчить про оперативність роботи їхніх маркетологів а не про позицію компанії загалом. P.S. Особисто я би ніколи не купував там машини а їхав за нею у Київ. Там дешевше і є гарантія, що машина порядна, а не злита "в регіон" після якогось ексцесу.
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? От сцуки... Давайте зберемся зїздом біля них, перед тим випємо пепсі Тревел едішин - і приємно погомонимо з ними... Пофафакаєм, по салоні пройдемся, в моторах покопаємся...
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? У нас є картка знижки, але я не впевнений чи вона діє на купівлю машини...
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Якщо не впевнений, то завжди можна зайти на сайт Львівського фольцваген клубу і подивитися де діє дисконтна система
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Ти або злий, або не виспався. Питали про знижку на Алексі от про неї я і кажу. Про клуб тут не згадувалось!
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Ти просто незрозуміло написав "у нас", чомусь відразу асоціюється з клубом.
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Я недавно там ремонтувала машину, а ти й не сказав, що в тебе знижка є!!!!!! ЖАДІНА!
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Хто-хто, а ти Scirocco міг би зрозуміти шо означає "У нас". Для всіх хто не зрозумів - я не повнолітній, машини в мене нема. Отже знижок також, але в сім"ї є фольцваген і знижки, от і пишу "у нас" А ти питалась?
Відповідь: Скидка на Алексе - может кто помочь? Я і не казав, що мені щось незрозуміло, я мав на увазі для інших