Тревел так активно теми знищує шо тепер ніхто тут писати не хоче ) П.С. Тревел де ти пропав, шось давно тееб на форумі не бачу П.С.С Мартіні надіюсь тут писати як хочеш можна?
Відповідь: Скучно в колекторі Протри шліпаки ! ! ! Я всю дарогу тут вот сижу дивлюсь аналізую скоро зроблю фатальну чистку колєктора !!! ак тут писати нічого дуже і нетреба і так кожна друга тема в якій я дописую попадає сюда!
Відповідь: Скучно в колекторі Ну то я сам бачу шо ти сидиш і нічо не пишеш, я вже почав скучати за твоїми пріколами. А куда вже дальше чистити колектор скоро ні однієї теми не буде
Відповідь: Скучно в колекторі то ти скучив !!!!!!! ну шоб потім не ображався!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Скучно в колекторі головне вичика і вибрати самий підходящий момент (тобто допис):mrgreen:
Відповідь: Скучно в колекторі PSS тут треба скеровувати до Тревела а не до Мартіні. Він тут директор. І ще. Вчи латинку.